EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kollaaž - sõbrapäev

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Reedel on sõbrapäev ja olgugi, et see ei ole eestlastele õigupoolest mingi eriline tähtpäev, on lõbus ikka üks kord aastas selle punase-roosa-südame-teemaga kaasa minna. Tegin väikse kollaži, mis ei omagi niivõrd väga sõbrapäeva "kingituste" mõtet, vaid lihtsalt huvitavaid ja armsaid asju, mida kinkida kallile inimesele, iseendale, emale... kellele iganes - sõbrapäevaks või mis tahes muuks (täht)päevaks.

 
MACi uusim kollektsioon nimega "A Fantasy of Flowers" põhivärvid on punane, roosa, lilla. Kõlab nagu eesootav kevad? Jah! Ma küll ei tea millal ja kas üldse need Eestisse saabuvad, küll aga on need välismaal juba veebruari algusest letil. Tundub, et tegemist on nii popide toodetega, et need samad huulepulgad "Rose Lily" (vasakul) ja "Snapdragon" (paremal) on igaljuhul MACi kodukal väljamüüdud. Samades roosades-lillades toonides jätkates, siis Sleek pakub soodsa hinnaga, aga hea kvaliteediga põsepunasid. Kümne euroga saab kolm kena värvi, näiteks "Pink Lemonade". Lähemalt uuri siit. Eriti laheda komplektiga on välja tulnud OPI, nimega "Couture de Minnie". Täpsemalt on tegu küünelakkidega, mis on väga mini-suuruses ja kõik loomulikult eritevates varjundites roosad või punased. Mina olen seda komplekti näinud müügil Tallinna Kaubamajas, hinnaga 16 eurot. Viimasel ajal on Assessorize oma ehteid VEEL ilusamaks disaininud, näiteks see lahe statement-kaelakee, nimega "Princess Natalia". Suuruselt ja kujult üsna jõuline, samas roosa ja hõbeda kooslus jätab romantilise üldmulje. Tellida saab siit, aga ehk müüvad seda ka juba Eesti poed. Viimaseks, mille ostmist isiklikult kaaluksin, on ZARA peavõru. Esiteks meeldivad mulle sellise "mustriga" ehted (nagu eelmine kaelakee) tohutult, teiseks armastan selliseid (kummiga) peavõrusid üleüldse. Lähemalt imetle ZARA kodukalt. Pealegi pole ju vahet, kas on valentinipäev või hoopis suvi... ilus on ta ikka. :)

image

... ja nagu selle peavõruga, siis on nii ka sõprade, lähedastega. Ei ole vahet, kas on 14. veebruar või mõni muu päev, meeles pidama peab ikka.
Kuidas teile need tooted meeldivad?
Mida neist ostaksite?

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Kollaaž - sõbrapäev