EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

2014 Blogger Challenge #3: Favorite or Most Hated Book

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

So this time we could choose to write either about our most beloved book or most hated one. I knew right from the start that I would like to introduce you my most loved children's book. My mom used to read it to me for like three years straight every evening. Sometimes she tried to change a couple of words in the sentences, but I'd correct her right away and say something along the lines "No mommy, there is written...". I really loved the book, it made my smile, think and cry.

My favorite story was about how Anu read her fathers beloved and very precious Chinese book with greasy hands (she and Sipsik, her talking doll, had pancakes for lunch) and then later on in the dinner table when her father asked with a very firm tone "Who has been reading my Chinese book and made greasy fingermarks in it?" Anu lied and told it was Sipsik. She did feel bad about it, but didn't want anyone to find out she actually made them. Oh the best part in the story was that Anu forbid Sipsik to tell Ilsen's cat about them reading the book, since when anything is told to THAT cat, everyone will know it. Btw, she did confess later and all was good. It also had other lovely stories in it and I really want to buy it for myself now as a grown up, since the one my parents had is now vanished.

image

image
The English cover of the book. Picture from www.amazon.com

 

I tried to search if an English translation is available, but it seems that there was one, but it is not in book stores anymore. I don't even know when it could have been translated and if it was available in the US or the UK. The English title was The Adventures of Sipsik. The book is really worth finding though. It is a lovely children's book and I always remember it with fond feelings. I also am still to this day very protective about Sipsik :D. Never mess with Sipsik or you'll have to deal with me :D.

My other Blogger Challenge post are HERE.


Sel korral pidime tegema postituse oma kõige armastatuimast või vihatuimast raamatust. Mina teen oma lemmikraamatust, selleks on Eno Raua kirjutatud "Sipsik". Mu lapsepõlvelemmik ja siiani suhtun sellese südamesoojusega, seega ärgu keegi miskit halba tulgu ütlema. Lemmiklooks on lugu Hiina raamatust. Oi kuidas mulle meeldis see jutt. Anu uurib koos Sipsikuga nimelt isale väga kallist Hiina raamatut, mida tegelikult nad puutuda ei tohi. Hullemaks teeb asja aga see, et Anu oli ennist söönud rasvaseid pannkooke. Sipsikule ta muidugi ütles, et see ei tohi naabri kassile, ehk Ilseni kassile sellest iitsatadagi, Sipsik ei olegi mingi lobamokk muidugi. Juhtus aga sedasi, et õhtusöögi ajal küsis isa aga siiski Anult, Mardilt, Sipsikult ja võib olla ka oma naiselt, et kes seda raamatut uurinud on ja sinna rasvased näpujäljed teinud on. Anu kartis aga tunnistada alguses kohe, et tema ja ajas süü Sipsiku kaela. Vaene väike Sipsik. Igaljuhul lõpuks ta muidugi tunnistas ülesse ja kõik läks hästi. Muidugi oli seal veel teisigi lahedaid lugusid. 

Kavatsen endale mingi aeg selle raamatu osta, sest lapsepõlveraamat on kuskil käigus. Haihtunud. Igati mõnud raamat on. Kel väikesed lapsed, siis soovitan! Mind ajas nii naerma, nutma kui mõtlema. Ah jaa, muideks mu ema luges seda mulle oma kolm aastat jutti igal õhtul. No võib olla mitte päris jutti, iga poole aasta tagant lubasin miskit muud ka lugeda. Vahepeal üritas ta lausetes sõnu muuta, aga ma korrigeerisin siis teda. Nii väga armastasin seda raamatut!

Teised Blogger Challenge postitused on SIIN.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 2014 Blogger Challenge #3: Favorite or Most Hated Book