EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Jalad pehmeks Green Nature kookoseõliga

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Talvel muutub mul nahk kuivaks, aga jalatallad muutuvad lausa eriti kuivaks. Kellel samuti on probleeme kiskuvalt kuiva nahaga, siis leidsin sellele lahenduse.

Esmalt pesen jalad ja kasutan kannariivi kui tarvis. Üldiselt on ju soovitav seda siiski regulaarselt kasutada, ühtlasi valmistab see jalad ette järgnevaks sammuks. Peale pesemist ja pimsikiviga hõõrumist loputan jalad nind kuivatan rätikuga. Green Nature kookoseõli pudelile on kirjutatud, et sobib väga kuivale nahale, seega võtangi sealt parajalt suure koguse õli, ikka nii et kõik kohe sisse ei imendu, ja masseerin esmalt ühele jalala. Olles mõlemad jalad õliga kokku teinud, tõmban jalga niidisokid. Muidugi on olemas ka spetsiaalsed bambusest sokid, mida on sobilik selliseks protseduuriks kasutada.

 

Minule meeldib seda kõike teha enne magamaminemist, et siis kookoseõli jalanahka öösel pehememaks saaks muuta, kuid miks mitte ka vabal päeval enda jalgadele selline väike pai teha! Kookoseõli muudab naha mõnusalt pehmeks. Kel probleeme vananahaga, siis kindlasti on see ka siin abiks, sest järk järgult muutub surnud nahk pehmemaks ning seda on kergem kannariiviga maha hõõruda, mille järel aga jällegi soovitan kookseõli jalgadele märäida, et jalad mõnusad ja ilusad jääksid.

 

GN kookosõli on saadetud mulle Green Nature'i poolt testimiseks, kõik arvamused on ausad ja minu omad.

 

I get very dry skin during winter time. The skin on my feet turns into paper. It is so uncomfortable, but I found a solution to my problem! If you have the same problem as me then just continue reading.

 

First I wash my feet and also use a scrubber (the one you see in the picture above), then I just dry my feet with a towel and apply a very generous amount of Green Nature's coconut oil on my them and put on my thin socks. I use regular socks but you could also use bamboo ones.

 

I like to do this before going to sleep so that the oil can work it's magic and make my feet soft, but I can tell you that it also works on a day off when you don't have to leave the house. I also find that it would work when you have a lot of dead skin on your feet, just do this regularly and the coconut oil makes the skin more soft and easier to scrub off the dead part. Apply coconut oil after every wash and with time your feet will be nice and soft!

 

GN coconut oil was sent to me by the company for testing purpose, all the opinions and thought on the product are honest and mine.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Jalad pehmeks Green Nature kookoseõliga