EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Most Worn This Week #3

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sel nädalal on mul lausa neli enimkasutatud toodet.

This weeks most used products are here :), and this time I have 4 of them to show you!

 

image
Elf Luminance, Lucy Minerals Matte Apricot, Elf Bronzer & Blush Duo Original bronzer from this one

 

Alustuseks räägin natukene Etude House (ostukoht Ebay) Goodbye Pore Ever pooripraimerist :D. Tegu siis praimeriga, mis peaks katma eriti hästi poorid, et jumestuskreem seal ühtlane jääks. Mina kasutan seda aga lihtsalt selleks, et näo T-piirkonnast meik päevajooksul maha ei kuluks. Ei saa öelda, et meik tänu sellele püsiks terve päeva kaunis ja veatu (minu päev algab ca kl 5 hommikul, st selleks ajaks on meik näos, ja lõppeb õhtul ca kl 17.00, selleks ajaks olen enam vähem kodus tagasi). Päeva jooksul käin pintsli ja puudriga näost üle ehk kaks-kolm korda siiski, piisaks ka ühest, aga vahepeal tuleb nina nuusata ja siis  tuleb kohati jumestuskreemi maha. Olles nüüdseks seda toodet paar nädalat (vist ongi kaks, aga vahelduva eduga, kuid sel nädalal iga päev) kasutanud, siis uuesti ma seda ilmselt ei ostaks endale, aga tahan proovida ka selle toote pulkversiooni. Äkki on parem. Konsistensilt on see geeljas ja kergelt silikoonise tundega piimjas/natuke rohekaskollakas geelkreem, mida on väga kerge näole kanda. Mingi lõhn tal on, aga ma ei suuda mõista mis täpselt.The first thing will be Etude House Goodbye Pore Ever pore primer, I got it from Ebay. It is supposed to cover up your pores to make your foundation look smooth and nice. I can't really say that it does a very good job in that, but I mainly got it for keeping my makeup in place in my T-zone. I can't say, after testing this for a few weeks (last week every day), I can say that I wouldn't buy it again, but I do want to test the stick version of it. It is a gel like formula, the color is a milky yellow or slight greenish, it does have a scent to it, but I don't know what kind of. Not unpleasant though!

Näo kontuurimiseks ja ühtlasi ka kergelt päikesepai mulje andmiseks kasutasin Elf Bronzer & Blush Duot originaalversioonis. Põsepuna on mul sellest ammu otsas ja ausalt öeldes näeb selle päikesepuudri karp kah jõle välja, aga toode on mõnus. Kahjuks on tegu sellise puudriga, mis vahest võib aga väga mudase mulje jätta (hehehe, meenub kord kui ma päriselt näoga lompi kukkusin :D). Ühesõnaga tuleb ettevaatlik olla, et sellega mitte liiale minna.

For contouring I used my Elf Bronzer & Blush Duo in the original color version. I have used up the blush, so only the bronzer from this is still left and I know the container looks nasty, but it's just because it does get a lot of use. I like the product very much. Nice for contour and an all over sunny bronze look. You do however have to be careful not to over do it with this one, you could start looking muddy. Oh it brings back memories when I fell into a puddle once with my face :D.

Päikesepuudrit kannan näole kontuurimise eesmärgil aga sellise ümmarguselt vormitud teravatipulise pintsliga, mis on tellitud Ebayst. Antud pintsliga on hea panna paikka kontuuri jooned, hiljem hajutan nad aga Coastalscents väikese diagonaalpintsliga.

To put on my contour I use a round shaped brush with a pointy tip, I got it from Ebay. I love this one to place the conture and then I blend it with a Coastalscents small angled brush.
Elf Luminance on minu arvates nii hea ja mõnus särapuuder. Topsi kaas on kaduma läinud, kukkus maha ja murdus küljest. Seegi toos näeb suht rääbakas välja, aga toodet seal sees armastan väga. Vaatasin just Elfist eile, et kas saaksin lisa tellida, aga ei, väljamüüdud :(.

I love Elf Luminance for my highlight, as you can see, this one is also broken, the lid came off when it fell on the floor :(. I still love the product though. I wanted to get more of it yesterday but it is sold out :(.

image
Põsepunana kasutasin oma Lucy Minerals testrit toonis Matte Apricot, millega tuleb väga, väga, väga ettevaatlik olla, sest toode on ikka ülimalt pigmenteeritud ning annab sellise pruunistunud jume kergelt aprikoosise varjundiga. Tegu on, nagu nimigi ütleb, mati põsepunaga. Ettevaatust aga, et siis ei läheks majast välja nagu Oompa-Loompa.

I also used my Lucy Minerals tester of Matte Apricot this week. It is a lovely bronze matte blusher with an apricot tint to it. You have to be super careful with it, if you over do on this one you'll look pretty much close to an Oompa- Loompa.

Need olid minu neli enimkasutatud see nädal, kes tahab teada, mida ma eelmistel nädalatel oma ringlevatest toodetest enim kasutasin, siis klõpsake SIIA.


So these were my most used items this week, if you want to know what I used most in regards of my rotating items, look HERE.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Most Worn This Week #3