EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Jaanuari lemmikud

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Jaanuaris said minuga sõbraks nii mõnedki uued tooted, kõigest siis järgemööda.
Sellel kuu alguses vahetasin välja näokreemi Kräutergarteni avokaadoõli vastu.Avokaadõlil on palju (väga palju) kasulikke toimeaineid - rohkelt letsitiini, taimseid steroole, esmaseid rasvhappeid ja hästi lahustuvaid vitamiine. Avokaadõli leevendab naha kuivust ja sügelemistunnet psoriaasi ja ekseemi korral. Samuti aitab avokaadoõli ravida ilmastikumõjutuste tõttu kahjustada saanud nahka — naha külmakahjustused või päikesekahjustused jpm. Mis mulle eriti selle toote puhul meeldib, on kerge imenduvus - kolme-nelja minuti pärast on nahk klaar, pealegi rahustatud ja niisutatud. 100% looduslik toode, erinevalt siiski paljudest kreemidest. Lõhn praktiliselt puudub, mõnel üksikul korral on tunda midagi pähklisarnast. Hind Kaubamajas 10 eurot.


image

JOIK toniseeriv näovesi on kahtlusteta mõnusaim toonik, mida kasutanud olen. Puhastab meigi ülejäägid kergesti, just tänu õlisemale koostisele (astelpajuõli). Kuna koostises on värskendavat aaloet, on tunne nahal värske ja puhas ning selle järgi see ka lõhnab - väga mõnus, boonuseks 100% looduslik koostis. Hind 7 eur.
LUSH Catastrophe Cosmetic värske näomask on pigem ennetav abi nahale kui ravi nahakatastroofide puhul. See on rahustav, mürke väljaviiv ning värskendav mustikamask, sobides hästi nahale, mis on punetav või kuiv, kuna sisaldab kalamiini ning kummeliõli. Mõnus maha pesta, sest koostis on jahuselt savine (?), eriti võrreldes Lushi muude maskidega.
L`Oreali "Miss Manga" ripsmetušš, on üks suur "wow", mida soovitan kõigile. See tõesõna annab volüümi, pikendab, tihendab, püsib terve päeva... - kõik, mida ühelt korralikult ripsmetušilt oodata. Kujutan ette, et pruuni värvi "Miss Manga" võib olla midagi väga huvitavat, eriti suvel... Kuna toode on lettidel veriväske, on see praegu ka soodsa hinnaga, kätte saab umbes kümnega euroga.
MaxFactori Creme Puff peab oma 60ndat sünnipäeva, sellest ka täiustatud koostis ja kuldne pakend. Alguses ei osanud ma selle tootega midagi peale hakata, aga õrnalt koos puudri ja pintsliga "mängides" jääb tulemus kerge, matt ja üldse mitte "liiga puudrine" lõpptulemus. Lõhn meenutab tõesti midagi aastast 1953 või parfüümi, mida kasutasid kõik meie vanavanaemad, aga õnneks jääbki see vaid puudritopsi. Ja tundub, et sellest jätkub terve igavik... Üürikese aja jooksul kindlalt minu meigikotis kanda kinnitanud. image


 Lõppu üks Manga-nukuke, tuttav meile L`Oreali reklaamist :) Võin kinnitada, et kui sihikindlalt ripsmetel sik-sakitada, siis jääb (peaaegu) selline efektne tulemus nagu ülemistel piltidel.

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Jaanuari lemmikud