EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

AVON Foot works ingveri ja valge teega savimask, kreem ja koorija jalgadele

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hey!

Viimasel ajal on taaskord olnud väga kiire, palju paberi ajamisi ja kõike muud toredat.Aega on üldiselt vähe aga lõpuks ometi saan varsti vaiksemalt võtma hakkata.

Täna toon ma teieni AVON'i Foot works ingveri ja valge teega toitva jalakreemi, koorija ja savimaski jalgadele.Üldiselt ei ole ma suur jalakreemide ja sellise stuffi kasutaja, sest õnneks ei ole mu jalgade nahk kuiv ja samuti on ta mul korras, kuna ma pole selliseid asju tõesti kunagi proovinud siis ei oska ma neid teiste toodetega eriti võrrelda.Sellegi poolest toon ma tulemused teieni :)

 

Koorija-Toodet on 75ml.Kasutasin seda toodet nädalas korra ja niimoodi 3 nädalat järjest.Kristallikesed koorija sees on suuruselt kõige sarnasemad peen soolale(keedusool, või mis ta nimetus oligi), need on sellised mõnusalt pisikesed.Ingveri lõhna on üpris õrnalt tunda, sest üks teine lõhn käib üllatavalt tugevalt üle aga arvatavasti on see tee lõhn(ma päris täpselt ei julge öelda, sest ise pole valge teega kokku puutunud veel).Värvuselt on toode beezikas.Enne kasutamist loputasin jalad ilusti jaheda veega üle ja seejärel kuivatasin, ning alles siis kasutasin koorijat.Koorijat kandsin jalgadele õrnalt ja ringjalt masseerides(neil kellel on kuiv nahk, siis eriti tuleks keskenduda kuivadele kohtadele).Kui kõik oli lõpuks tip-top siis loputasin toote veega maha, ning kuivatasin oma jalad ja hakkasin avastustööd tegema.Peale koorija kasutamist olid mul jalad pehmemad ja see oli ka kõik.

Savimask-Toodet on 75ml.Lõhna poolest oli ta sama nagu koorija aga lõhn ise oli tugevam.Olemuselt nägi toode välja savi mis savi, ainult värv oli selline beezikas(ma pole veel beezikat savi näinud aga see selleks).Maski kasutasin ma nädalas kaks korda ja niimoodi 3 nädalat järjest.Enne jalgadele silumist pesin ja kuivatasin jalad ja siis kandsin savi jalgadele, nii ühtlaselt kui võimalik.Maski pesin maha alles siis kui see oli täielikult kuivanud, kuivades tõmbus ta natukene heledamaks ja hakkas õrnalt murenema.Kui kõik oli nii nagu ette oli nähtud pesin ma maski maha ja hakkasin taaskord avastustööd tegema.Taaskord olid jalad natukene pehmemad kui ennem aga ei midagi erilist.Mis mulle ei meeldinud oli see, et ootama pidi üpris mitu minutit ennem kui mask otsustas ära kuivada.

Toitev jalakreem-Toodet on 75ml.Toote värvus aga hästi hele beez(või kollakas).Lõhna kohta ütleks niimoodi, et üks lõhn mattis teised enda alla ehk siis see aine mida jalakreemidesse pannakse mattis teised lõhnad üpris enda alla(kahjuks ma ei tea mis aine see on).Jalakreemi kasutasin ülepäeva, muutis see mu jalad pisut pehmemaks ja juurde jättis selle tugeva lõhna ja õrnalt värskema tunde.Kreemi tuleb masseerida senikaua kuni see on täiesti naha sisse tõmmanud.

Midagi erilist ma toodete puhul tähele ei pannud, sest nagu ma juba mainisin siis ma pole eriti jalahooldus vahenditega kokku puutunud.Need tooted on mõeldud kuivale nahale ja arvatavasti need kellel kuiv nahk olemas on, nemad suudavad paremini võrrelda neid tooteid teiste toodetega ja kindla peale saavad nad aru ka sellest kas need aitavad või mitte :)

image
Seniks päikest teile sinna külma talveilma :) !

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A AVON Foot works ingveri ja valge teega savimask, kreem ja koorija jalgadele