EEVA naistekas

Kolmapäev, 17. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Nädala nipp: 7 suurt viga näohoolduses

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Küsisin eile Facebookis, et mis teemadest oleksid mu lugejad huvitatud ja Kristiina sooviks oli lugeda pisut näohoolusest. Nii ma sirvisingi netilehekülgi ja otsisin infot mitte õige näohooluse kohta, vaid sele kohta mis tüüpilisi vigu me igapäevaelus näohoolduses teeme. Nii leidsin ka enda juures palju suuri vigu, mis ruttu-ruttu likvideerida tuleb.

1. Vali õige puhastusvahend

image

Õpi selgeks, mis tüüpi nahk sul on ja vali puhastaja sellele vastavalt. Vaht või geel sobivad rasusele nahale, kuiv nahk vajab toitvamat puhastajat. Iialgi ei tohiks kasutada tavalist seepi, mis tõmbab nahast viimsegi niiskuse välja!

Minu suurest lemmikust Garnier Pure Active Fruit Energy tootesarja näopesugeelist saad lähemalt lugeda: LINK 2. Pese enne käed, siis nägu
image

Kõlab nagu õpetus lasteaialastele, kuid te ei kujuta ettegi, kui paljud naised selle lihtsa põhitõe vastu eksivad! Kui paned määrdunud käed oma näo vastu, ei saa nii nägu kui käed imekombel puhtaks, vaid kannad hoopis rohkem mustust õrnale näonahale! Seega esmalt käed seebiga KORRALIKULT puhtaks ja alles siis võid näo kallale asuda.



3. Hoolitse oma rätikute puhtuse eest

image

Kui kasutad näo puhastamiseks spetsiaalset rätikut, jälgi, et ka see oleks alati puhas. Pese seda iga kord pärast oma näo puhastamist või võta igal õhtul uus. Vastasel juhul kannad eilse mustuse oma nahale tagasi ja tulemus võib olla päris kole.

Oh, see on minu juures küll üks suur viga, nüüd peab seda parandama! ;) image

Näopesuvesi peaks olema käesoe, mitte liiga külm ega liiga kuum. Mõlemad äärmused teevad nahale liiga.

Samas öeldakse aga, et näo värskendamiseks ja pooride sulgemiseks tuleks seda pesta külma veega, võta nüüd näpust, kumb see õigem variant on. 




5. Koori mõõdukalt
image

Koorijaid võiksid kasutada maksimaalselt kaks, tugevamaid maksimaalselt kord nädalas. Ülekoorimine lõpeb mitte puhta naha, vaid katastroofiga.

Siin on postitus koorijatest, mida mina kasutan ja millele väga truuks olen jäänud: LINK Samuti saab ka koorijaid ise väga lihtsalt kodustest vahenditest valmistada, üks näide minu isetehtud koorijast: LINK



6. Loputa nägu korralikult puhtaks

image

Meigieemaldus- või puhastusvahendijäägid, mida sa pole korralikult maha pesnud, hakkavad nahka kuivatama.

See on sulatõsi, sest varem kui ma ei kasutanud meigieemaldusšvamme olid pahad tegelased kiried tulema. Nüüd aga on nad peaaegu täiesti kadunud, kui pühin näo üle just nende samade švammikestega.

Tegin neist ka nädala algul postituse: LINK 7. Igal hommikul ja õhtul!
image

Ilma igasuguste eranditeta — nägu tuleks pesta kaks korda päevas. Hommikul, et eemaldada bakterid ja mustus, mis öösel su padjast nahale imbub ja õhtul, et puhtana magama minna.

Taas üks suur viga minu juures, sest hommikuti ma tavaliselt nägu pesema ei lippa vaid hakkan seda kohe meigiga koormama, aiaiai!

Vaadake oma vead üle ja proovige neid ikka parandada, et on näonahk rõõmsamaks ja ilusamaks muuta.

Mõnusat pühapäeva jätku! :)

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Nädala nipp: 7 suurt viga näohoolduses