EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in - lookbook 19.01.14

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna mul oli üsna palju asju mida teile näidata, siis otsustasin seekord teha new in postituse veidi teisiti. Nimelt püüdsin võimalikult palju esemeid outfitidesse panna ja nad siis hiljem eraldi ülesse loetleda. Andke kindlasti kommentaarides märku kuidas tundub..

Aga, et postitus liiga pikaks ei veniks siis hakkan kohe pihta.

 Esimene outfit on nende seast minu lemmik. Küll aga pean tõdema, et antud kollase mantliga astusin ma veidi ämbrisse. Tellitud on see Sheinside'ist LINK ja maksis see ligikaudu 24€. Muidu on see väga armas kevad/sügis mantel aga see on mulle väike! Kõik hiina S suurused on mulle reeglina parajad ja see konkreetne ei püsi mul kahjuks kuidagi eest kinni. Kurb! Õnneks saab soojema ilma korral seda ka hõlmad lahti kanda. Kollase pluusi ostsin alles hiljaaegu montonist. Mulle väga meeldib selliseid pikkade varrukatega pluuse tööl olles pintsakute all kanda. Hind oli sellel u 16€ Seelik on pärit samuti Sheinside'ist LINK. Hind ligikaudu 18€. See on tööl käimiseks ideaalne. Ja mulle ju nii meeldivad triibud!

Kõikides outfitides olevad mustad sukapüksid on aga minu eelmise aasta "püha toode"! Soovitasin neid ka Liinale ja usun, et ka tema võib mu sõnu kinnitada. Tegemist on termo sukapükstega ja ostetud on need seppäläst (u 6€). Nad on seest mõnusast fliisi taolisest materjalist ja kordades soojemad kui mistahes teksapüksid/retuusid. Halleluuja, soovitan, soovitan, soovitan!

Saapad kinkis mulle eelmisel aastal Jüri. Ostsime need Zarast.

image Sellest outfitist on uus ainult seelik. Seelik on pärit Choies'i internetipoest LINK. Hind on sellel 23€.Ütlen ausalt, et nähes selle seeliku materjali ei oleks ma nõus selle eest nii palju maksma. Ta on küll armas ja värviline aga kvaliteet jäi seekord hinnast maha. Oh well..

Saapad on pärit Tally Weijl'i poest. Ostsin need mõni aeg tagasi ligikaudu 39 euro eest. Minu meelest on need olnud eelmise aasta üks parimaid oste. Nende näol saab väga vingelt outfitile sellise veidi rokilikuma välimuse anda. 

image

Viimane outfit oli Jüri lemmik. Saapad ostsin umbes nädal tagasi Seppäläst. Need olid allahinnatud ja tegemist oli viimase paariga. Sain nad miski 19€ eest? Mul ei olnud täistallaga saapaid ja need tundusid täpselt sellised mis üsna palju kasutust leiaksid. Kahjuks on and küll veidi libedad aga pole midagi.. Jüri käevangus saab kõnnitud küll.

Seeliku ostsin H&M'ist u 12€ eest. Mulle nii meeldib selle tuhm punakas lilla toon. "Skater" seelikud on üleüldse mu südame võitnud. Kuidagi nii tütarlapselikud ja armsad. 

Aga ongi kõik. Ärge siis unustage kommentaarides tagasisidet anda, et kas soovite tulevikus new in postitusi näha vanal viisil või nii nagu selles postituses?

Päikest!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis New in - lookbook 19.01.14