EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Garnier Nordic Moisture Match

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

My skin isn't normally dry but using the acne cream,makes it dry.When i got the sample i was very suprised,how good it was,so i got the full size product.This cream is meant to dry to very dry skin .Also there is available to combination to oily skin and normal to compination skin.

When i first got it ,i thought that the jar is emptie,because it was so light weighted.The smell is amazing-fresh,yet sweet.The texture is very buttery.It is so light and it absorbes very quickly and leaves my skin very moist and fresh.I have noticed that all my dry spots are gone and it's not flakey anymore. It also suits for under the foundation.Overall ,it is a really good cream and i would recomend it!:) image
Minu nahk tavaliselt ei ole kuiv ,kuid kasutades aknekreemi,on tulnud vajadus hakata kasutama midagi ekstra niisutavat,sest kestendav nahk pole sugugi kena. Peale testri proovimist olin üllatunud kui hea tootega on tegemist ,seega ostsin täissuuruses potsiku.Alguses olin jahmunud kuna arvasin ,et minu tops on tühi,kuna see oli nii kerge.Kreem lõhnab fantastiliselt-värske,kuid samas magus?! Värvuselt on ta heleroosa nagu purki.Tekstuurilt on ta nagu või,mis mulle nii kohutavalt meeldib.Imekerge,imendub kiiresti sisse,jättes naha pehmeks,siidiseks,värskeks ja niisutatuks.Sisaldab kameeliaõli.Olen märgnaud et kuivad ja kestendavad kohad näolt on kadunud.Sobib ideaalselt jumestuskreemi alla.Saadaval on normaalsele nahale;segatüüpi ja rasusele nahale mõeldud variandid.Kokkuvõtteks soovitan kreemi soojalt,eriti nüüd kus väljas on miinus kraadid ja nahk vajab eriti niisutamist!:) image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika Review: Garnier Nordic Moisture Match