EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Oriflame Perfect Fusion jumestuskreem

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oeh kuidas ma ootasin seda, kui mulle mõni põnev toode arvustamiseks saadetakse. Mu ootus kadus silmapilkselt, kui Oriflame saatis minule taas ühe paki, mille sisust kohe rääkima hakkan.
Tegemist on Oriflame täiesti uue jumestuskreemiga!

Oriflame Perfect Fusion jumestuskreem toon Ivory

Mis tootega on tegu?

Saad veatu, perfektse, ilusa ja loomuliku naha. See kohanduv, niisutav jumestuskreem on nagu teine nahk, tundub, nagu nahka ei kata midagi. HydraFix kompleks aitab nahka päeva jooksul niisutada. Tulemus? Perfektne keskmine-tugev katvus ja oivaline loomulik tulemus.
image

Oh ma ei tea kuidas teiega lood on, aga mind panevad need Oriflame kataloogis olevad pildikesed endasse lihtsalt armuma ja tekib kohe tahtmine neid tooteid endale saada. Nii kuidagi tagasihoidlikud, lihtsad, kuid silmapaistvad ja meeldejäävad. Lihtsuses peitub võlu, nagu öeldaksegi. Oriflame tooded on samuti tagasihoidliku disainiga ja väga mugavad suuruse poolest (st, et ei aja meigikotti oma laiuse ega kõrguse poolest punni, mind isiklikult häirib see väga kui toote pakend on 3x suurem kui toode ise). 

Nüüd aga toote enda juurde.

See on täpselt see, mis on kirjeldatud Oriflame enda poolt. see tagab vägagi perfektse tulemuse, sest see katab suurepäraselt ja ühtlustub nahatooniga, samuti annab ka kerget niisutust ja sära. Jätab väga värske ja puhanud mulje, mida minul on väga-väga vaja, sest hommikuinimene pole ma kohe kindlasti ja seda võib igaüks minu näost hommikuti välja lugeda. See toode aga aitab väsimust aga väga hästi varjata.

image

Kui mul oleks tarvis uut jumestuskreemi, ei julgeks ma seda kataloogist tellida, sest mine-tea äkki ei sobi ja kes seda siis ümber hakkab vahetama. Õnneks on enamikes Eesti linnades ka Oriflame teeninduspunktid, kust saab väga head nõu just õige tooni valimisel. Interneti teel oli see aga pisut keerulisem meil Tiiuga, aga saime ilusti hakkama ja toon Ivory on just perfektne põhjamaisele nahatoonile, seega usun, et see on üsnagi kindla peale minek neil, kelles toode suurt-suurt uudishimu tekitas, mina soovitan soojalt!

Ahjaaa, üks asi veel mis mind korralikult ehmatas, kui rääkida toonist. Nimelt jääb see esialgu peale kandes paksu heleda kihina, kuid minuti möödudes on nahk selle ilusti enda sisse tõmmanud ja tulemus jääb vägagi ühtlane, seega pole mõtet hakata kohe muretsema, kui toote värv on esialgu natuke heledam.

Lisan ka pildid, siis saate aru millest ma räägin, 3 pilt on tehtud minut hiljem kui keskmine (ahjaa, mul on käed on tumedamad kui nägu, seega tundub, et käte jaoks on jumestuskreem liiga hele, aga ärge pange seda tähele)

image

Mina soovitan soojalt seda toodet neile, kes võitlevad naha kuivuse vastu ja kes soovivad väga hästi katvat jumestuskreemi. Minul pole toote kohta ühtegi halba sõna ja kui nüüd aus olla on see üks parimaid jumestuskreemi, mida proovinud olen ja kohe päris ausalt! :)

Toodet saab tellida oriflame kataloogist lk 2-3 või

Hindeks 5/5

Mina aga sätin vaatama modellisaadet (minu pöidlad on pihus Kristinele), tsauki :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Oriflame Perfect Fusion jumestuskreem