EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Novembris & detsembris tühjaks saanud

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

The Body Shopi ja Victoria`s Secreti kreemidest olen pikemalt juba kirjutanud. Mõlemad on tõesti head tooted ning ehk ostakski kunagi uuesti.
Lush cupcake on šokolaadilõhnaline väske näomask. Seda on raske maha pesta, esiti oma pruuni värvi tõttu... aga pärast kasutamist on nahal värske tunne, šokolaadi lõhn ei jää häirima ega pole liiga magus, sest koostises on ka rahustavat rohemündi -ja piparmündiõli. Ära ma seda ei viska, sest kogudes viis tühja maskipotsikut kokku, saab poest ühe värske maski tasuta.

Kui eelmine toode mind väga ei üllatanud, jäädeski selliseks tavaliseks, siis L`Oreali näokoorija küll. See on taskukohase hinnaga, sobilik kõikidele nahatüüpidele, õrn igapäevane koorija. Boonuseks mõnus virsikulõhn. Ostaksin tulevikus veel, aga täpselt sinnamaani kuni leian oma it-toote, mille sees ei oleks palju keemiat. (selles kahjuks ikkagi on)
Sama firma teine toode on primer. Algul olin sellega väga rahul, aga lõpupoole muutus koostis lahjemaks, niiet meiki see enam terve päeva kinni ei hoidnud. Tahaksin ilmselt midagi uut proovida, aga vajadusel pöördun tagasi, sest välimus, hind ja lõhnatu siidine koostis on ikkagi kiiduväärt.
The Body Shopi aaloesarja toonik reisisuuruses kestis kenasti terve kuu. See on selline täiesti tavaline, justkui mittemidagi ütlev näovesi. Kes lõhnaelamust soovib, ei soovita, aga kellel on tundlik ja allergiline nahk, on just see (aaloe sari) toode täpselt õige. Mina seda enam ei osta, sest ripsmetuši "rõngaid" silmade all ei eemaldanud.
Panier des Sens on Prantsuse firma, kes armastab looduslikke koostisaineid, ei testi loomade peal ning disainib oma kreemid-dušigeelid-seebid tõeliselt kauniteks. Ostsin dušika ILU-st, randköömeni lõhnaga ning umbes kuue euroga. See kestis küll kaks kuud ning näeb suurepärane välja, aga oma hinda? väärt pole.
Schwarzkopf moisture kick šampoon ... tegi juuksed puhataks, niisutas ka, oli hea lõhnaga ning rohkem ma selle kohta öelda ei oskagi. Sama seeria spreibalsam meeldib mulle igal juhul väga... Sain šampooni soodsa hinnaga ning 500 ml jätkub kauaks.
Viimasena sai tühjaks Organixi awapuhi ja ingveri intensiivmask. See on parim mask, mida proovinud olen - hinna, välimuse, lõhna ja tulemuste poolest. Samuti ka ainuke, millega mu juuksed ära ei harjunud. Kas ma ostaksin seda veel? Jah, kindlasti. Pehmendas juukseid koheselt, värskendas peanahka keratiini ja proteiinidega. image

Lõppu pilt eilsest õhtust, minu juubeli tähtistamisest. Roosid on alati ilusad, kollased roosid aga... suurepärased!

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp Novembris & detsembris tühjaks saanud