EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Empties #7

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kohe alguses ütlen ära, et ekslikult sattusid kaks toodet pildile, mis on juba mu tühjade potsikute-totsikute postituses olnud, need on pildil mahakriipsutatud mesimummuga. Vabandust, ei viitsinud uut pilti külma kätte tegema minna. Loodan, et pahaks ei panda.

Need tooted on kogunenud pika ajaga, osad on sellisedki, mille olen varem unustanud postitustesse panna, seega ei ole tegu ainult viimasest postitusest saati kogunenud asjadega.I do have to say that I accidentally included two products in the pictures that I've already had in my Empties posts (marked with a bee). So forgive me for that, just didn't want to go outside into the cold again to take new pictures. Hope you guys don't mind.

These items have been collected and used by me over a long time, since some of them I have forgotten to add in earlier posts. So you wouldn't think that I actually did so good since my last post.

Salvador Dali lõhn Dalistyle on üks mu lemmiklõhnu. Tegu on sellise kerge ja värske lõhnaga, mis on justkui suvine tuuleiil, aga tõesti väga naiselik. Kahjuks ei ole püsivus supper, tuleb päevas ehk veel teinegi kord peale piserdada, aga mind see ei häiri. Vaata infot lõhna kohta SIIT.Salvador Dali perfume in Dalistyle is one of my favorite ones. I love the light scent, it's fresh and feels like a summer breeze. It is very young and feminine, unfortunately doesn't last all day long, but I have nothing against spraying it like twice a day! More information about it HERE.Yardley Royal Diamond lõhna esindab lilla karp, sest olen neid kaks pudelit kasutanud, aga mõlemad pudelid on lennanud prügikasti. Mõnus lõhn, püsib peal suhteliselt normaalselt. Meenutab mulle natukene Bright Crystalit, ainut selle vahega, et Royal Diamond ei muutu vastikuks mu peal. Odav lõhn, 50ml oli ca 13€. Kasutasin tööl. Rohkem infot koostise kohta SIIN.Yardley Royal Diamond is the purple box. I've used up two bottles of this, but somehow managed to throw away both of them. I love the scent, it stays on quite nicely. Reminds me a bit of Bright Crystal, with the exception that this doesn't turn disgusting on me. Cheap scent, was only ca 14€ for 50ml. I used it at work. More info about it HERE.Dermoshop vanilla suhkrukoorija on väga mõnus, Niisutab, koorib ja samas on väga õrn. Lõhn on tõesti tugev. Olen sellest ka SIIN kirjutanud.Dermoshop body scrub in vanilla was just fabulous. Loved the vanilla scent, it was really strong though. It gave moisture and really exfoliated nicely my skin. I have written about it HERE.Family Fresh duššigeel Peach & Cream, hea lõhnaga õrn duššigeel, aga ei miskit väga erilist. Hea virsikulõhn, aga see ei jää kestma, kaob koos mahaloputamisega.Family Fresh shower gel in Peach & Cream, loved the scent. Not very special though, just a regular gentle shower gel with a nice scent that will not last but is washed away with water.SeboCalm on lõhnatu ihupiim, mis ei tekitanud mingit allergiat, aknet. Mõnus ja neutraalne toode, aga ei ostaks täissuuruses toodet. Sobis ka huultel kasutamiseks, aga siis jäi tüüpiline kreemi efekt.SeboCalm is a un-scented body lotion, it didn't give me an allergic reaction nor gave me acne. Nice and neural product, but still I wouldn't buy a full product. Also was OK for my lips, but then I had a typical cream effect on my lips.

image
Ducray Anaphase kreemšampoon. Täiesti mõnus ja minule tundus küll, et juuksed muutusid tervemaks. Olen sellest kirjutanud SIIN.Ducray Anaphase creme shampoo I really liked. Did make my hair better. I have written about it HERE.Freeman Papaya 3 minuti palsam on magusa lõhnaga. Kindlasti ei ole võrreldav Aussie omaga, lõhn on palju parem, aga toime on rohkem nagu palsami oma. Juuksed jäid pehmed ja läikivad. Lõhn oli aga siiski kõige parem.Freeman Papaya 3 minute Moisture Conditioner, has a nice sweet scent and is moisturizing and leaves hair soft and shiny. Isn't comparable with Aussie' one, the scent is way better, but it is more like a conditioner. Best about it was the scent though. image

Syoss Oleo Intense juuksevärv toonis 3-10 Deep Brown (sügav pruun). Õlivärv, jumaldan neid. Juuksed jäävad mõnusad ning pehmed, läikivad ja ei ole pusas. Värvi püsivus on minu arvates kehvem kui teistel värvidel (mõtlen siinkohal õlivärve üleüldiselt võrreldes teistega), aga eelistan neid siiski. Komplektis oli aplikaatorpudel kinnitajaga ning värv tuubis, kindad ja juhend.Syoss Oleo Intense haircolor in 3-10 Deep Brown. Oil color, I love these. My hair is nice and shiny, soft and  during coloring it doesn't get tangled. I don't think that the color necessary stays fresh longer compared to other ones, but I still prefer these ones. It came with an applicator bottle with developer, the color and glows, also instructions. image

Lavera Basis Sensitive kätekreem ja H&M kätekreem Wild Vanilla. Esimesel kreemil on mandli ja kergelt tsitruseline lõhn, teisel vanilli lõhn. Lavera kreem on parema niisutusega kui H&M kreem. Pikas perspektiivis soovitaksingi pigem esimest, aga H&M kreem ajab asja läbi siis kui tõesti miskit muud ei ole.Lavera Basis Sensitive hand cream and H&M hand cream in Wild Vanilla. The first one has scent of almond and something citrus like, the other one has a vanilla scent. I love the Lavera one better, it moisturizes better and also gives better results in the long run. The H&M one is OK for a quick solution when you really don't have anything else to use. image

IsaDora Lash Growth seerum saadeti mulle nende poolt testimise eesmärgil. Olen sellest kirjutanud SIIN.IsaDora Lash Growth serum was sent to me by the company for testing. I have written about it HERE.Royal Lashed Out must ripsmeliim, mis tuleb pintsel aplikaatoriga tuubis. Väga mõnus toode, kahjuks kuivas mul ruttu ära, aga selle põhjuseks oli ilmselt see, et tegu oli allahinnatud tootega. Ripsmed püsisid tõesti paigal terve päeva selle liimiga. Ostaksin veel.Royal Lashed Out lash glue in the color black. It comes with a brush applicator. I really loved this one, even though it dried out quickly, but that was probably because I got it on discount. My lashes did stay on all day long and I'd buy it again!ELF lauvärvi aluskreem toonis Sheer. Üks mu lemmikuid, odav ning hea variant hoidmaks lauvärvi kaunina ning paigal terve päeva! Olen rohkem kirjutanud sellest SIIN.ELF Eyshadow Primer in Sheer is one of my favorite primers for locking my eyeshadow on place for the whole day and keep the colors nice and true. I've written more about it HERE.

Pean tunnistama, et WITCHi Anti-Blemish tooniv päevakreem ei ole tegelikult tühi, vaid ma lihtsalt ei kasuta seda enam. Kreem jääb mu peal triibuline, varem ei olnud seda probleemi, ilmselt on mu nahk muutunud. Toon 01 Light, ehk hele, on ikka veel sobiv, aga no mis parata. Ei hakka seda alles kah hoidma, sest nagunii täitub 12kuud avatud olekut tal umbes veebruaris.

I have to admit, that the WITCH Anti-Blemish tinted moisturiser is not really empty, but I just don't like to use it anymore. It looks streaky on my skin, it didn't use to look like that, so I guess my skin has changed. The color is 01 Light, it still matches me, but oh well, I'm not going to keep this around, because it will expire in I think February or some time around that.

Rimmel Stay Matte puuder on mu üks lemmikuid, kokku on mul hetkel kasutusel kolmas karp. Ilmselt peale seda proovin nüüd miskit uut kah. Tõesti mõnus ja kerge matistav puuder. Päevajooksul hakkab vahest mul ninaümbrus läikima ja sellega saab vabalt ilma krohvinäoks muutumata end värskendada. Kasutan tooni Transparent. Ei tekita vistrikke!

Rimmel Stay Matte powder is one of my favorites, the one that I'm using at the moment is my third. I guess I am going to try something new after this, but still love it. It is light and really gives a matte finish. I tend to get  a bit oily sometimes during the day around my nose, this powder is perfect for a quick touch of without getting the cakey face. I use it in Transparent, oh, and it doesn't break me out.

Accessorize ripsmetuššid Volume ja Collagen olid täiesti OK, aga uuesti ostmist ei vääri need küll mitte. Jään siiski oma lemmiku juurde. Pudenemist ega miskit ei olnud. Volume on parema ja tihedama harjaga kui Collagen. Mõlemad on tõesti musta värvi!

Accessorize mascaras in Volume and Collagen were totally OK, but I would not buy these again. I'll stay with my favorite one. They didn't flake and didn't smear. I did like the Volume one better, since it had a thicker brush then Collagen. Both were really black!

image

Green Nature Kohvioakreem on mõnus ja kerge suvine niisutaja, tegelikult sobib loomulikult ka kevadel ja sügisel kasutamiseks. Talviseks kasutamiseks soovitaksin nt Jojoba, Kookose või Argaania kreemi. Mõnus toode ja selle brändi kreemides ei ole veel pettuma pidanud. Hetkel kasutusel Kookose oma ja Eestis on mul ka Jojoba kreem. Supper tooted! Nende kodulehel saate tutvuda teiste toodetega http://greennature.ee . Minu  kirjutatud postitusi nende toodetest saate lugeda SIIT.Green Nature Kohvioakreem (Coffee bean cream) is such a nice light summer moisturiser, to be fair it also is nice for autumn and spring. I would recommend their Jojoba, Coconut or Argan creams for the colder part of the year- I love the brand and I haven't been disappointed by their creams yet. At the moment I use Coconut cream here and back at home I have the Jojoba one. Love them! To see what more they have to offer go on their web page http://greennature.ee and also have a look at the posts I've written about their products HERE.White Glo kohvi- ja teejoojatele mõeldud hambapasta ei teinud mu hambaid küll meeletult valgeks, aga pesi mõnusalt puhtaks ja ei olnud vastiku maitsega. Aitas tõesti ära hoida kohvi ja tee poolt tekitatavat koledat tooni. Uuesti pole ostnud, sest on veel teisigi pastasid, mida proovida.White Glo toothpaste for coffee and tea drinkers didn't make my teeth super white, but it did keep the ugly yellow away that you get when drinking these beverages. I liked the taste and how it cleaned my teeth. Haven't bought it again, there are just so many other ones to test and try out! image

Kone Helsinki Shaving Foam Extra Moisturising, ehk siis raseerimisvaht naistele, mis peaks olema ekstra niisutav. No ei ütleks, et oleks ekstra niisutav olnud, samas ta oli ka ca 2-3€ ja seega täiesti OK. Lõhn oli kerge ja ei häirinud, vahtu jätkus küllaltki pikaks ajaks. Uuesti ei ole hetkel ostnud, sest tahaksin proovida Olay oma.Kone Helsinki Shaving Foam Extra Moisturising for Women. I wouldn't say it was extra moisturising, but for that cheap as it was, 2-3€, I really can't want anything ore. It was OK and lasted long enough. Haven't bought it again though, since I want to try out the Olay one. image

CosmoFem vatipadjad meeldivad mulle selleks, et need on ülisuured ja ovaalsed. Nendega on nii mõnus meiki eemaldada või nägu koorida. Pakis on küll vaid 50tk ja hind oli vist ca 1€, aga noh...selle eest saaks tegelt palju rohkem vatti kah. Minul on see tegelikkuses juba teine tühi pakk.CosmoFem cotton pads, I love these. They are big and oval, so great to remove my make up or do peeling with. There are only 50 in the bag and the price is around 1€, I mean you could get more cotton for that, but I jsut love these. This is my second empty bag already. image

Viimasena miskit vitamiinide vallast. Ostsin endale novembri lõpus Country Life Maxi Hair Plus kapslid, mis sisaldavad erinevaid vitamiine ning ühtlasi on neis ka tervelt 5mg biotiini, põhjus, miks ma need ostsin. Purgis on 120 kapslit ja päevane annus on 4tk. Kasutasin neid detsembris, nüüd ostsin endale sama firma biotiinikapslid, samuti 5mg. Tundub küll, et mõjub juustele, aga täpsemini saan öelda umbes märtsis.Last but not least are my Country Life Maxi Hair Plus capsules. They include lot of vitamins as well as 5mg biotin per  serving, and that is 4 capsules a day. The jar holds 120 of these. I took this in December and now I am taking their regular Biotin (also 5mg). I do feel that this helps my hair grow, but I can say more probably in the end of March.
image


Need olid minu kogutud tühjad potsikud siis, loodan, et pakkus huvi. Hakkan usinalt uusi koguma :)!

These where my empties for the moment. I hope you enjoyed this post and I'm off to collecting more to share :)!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Empties #7