EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

TV shows that i am currently watching. #1

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Arrow
I have talked about this show on my favorite post a while ago. A young billionaire Oliver Queen spends 5 years on a island because of a shripwreck and if he comes back ,he starts to be this green hooded guy ,killing bad people on a list that his father gave him before he died. I absolutely love this show,it is so interesting,exciting and of course Stephen Amell is the hot!!:) Half episodes are out on second season and it continues on jan 15

 

Vibukütt
Ma kunagi ammu rääkisin antud seebikast oma kuu lemmikutes.Aga kui on veel keegi kes ei tea sellest midagi siis tegu on action / fantaasiasarjaga kus peategelane Oliver Queen veedab 5a üksikul saarel (mis tegelikult polegi nii üksik nagu algul näib) laevahuku tagajärel.Naastes tagasi koju saab temast rohelise kapuutsi ja vibuga tegelane kes hakkab halbu inimesi tapma nimekirja ausel mille isa talle ennem surma andis,lootes päästa oma linna niimoodi.Ma alguses suhtusin kahtlevalt sellesse sarja aga peale teise osa l6ppu,ei saanud enam pidama:) Rohkelt põnevust,märulit ja loomuikult peategelane on nagu niiiiiiiiiiiiiii kena,et seda ei saa lihtsalt mainimata jätta:))Sügisel algas teine hooaeg ja teise poole uued osad tulevad 15 jaanuaril välja:) Oeh kuidas ma ei jõua ära oodata!:)

image
Top chef
Another favorite cooking show besides Masterchef that i like to watch.It always makes me hungry when i watch it:) 11 season ending soon and so far my fav is still on the game:)

Tippkokk.
Veel üks kokasaade mida mulle meeldib vaadata peale Meisterkoka.Mul on alati suur nälg ja pean midagi koguaeg krõbistama kui selliseid söögisaateid vaatan:) Kohe kohe on 11 hooaeg läbi saamas ja minu lemmik on endiselt veel mängus:)

image
Gossip girl
It is a completely different show that i was originaly thinking.Everybody seemed to like it and because all of my other shows were on a winter break ,i decided to watch it and i am on season two now and so far it is watchable.I still don't get the "Gossip girl" point but maybe at the end of the show i will get it.And also,what the hell is Blair always wearing??! And those headbands? Really? And Serena-.why she always has to go somewhere and be so busy? I hate Jenny.-She was annoying on the first season and she is even worse on the second one.I just can't stand her.And Eric-He remindes me of Jeremy on The Vampire Diaries,only he is gay now and he tries to be so smart and the sound of his voice makes me go bananas!:)

Kõmutüdrukud
Täitsa teistsugune sari kui ma ettekujutasin.Kuna kõik mu teised sarjad olid talvepuhkusel ,v6tsin kätte ja hakkasin seda vaatama kuna niipaljud kiitsid seda sarja.Ja nüüd ma olen teise hooaja juures ja ma nagu ei saa aru sellest "oh annan vihje sellele eidele ja siis ta avalikustab kõik saladused " pointist .Aga muidu on täitsa okei noortekas.Mingil põhjusel ei saa ma ka aru mida see Blair kannab? On tal alles kostüümid,üks hullem kui teine ja need peavõrud/paelad-õhhh kole!:) Ja Serena,miks ta peab koguaeg igalepoole minema,tal on tõsiseid raskusi paigal olemisega.Jennyst  ja Eric-Neid kahte ei salli ma kohe mitte üldse.

image
 Ghost hunters
 It use to be a good reality paranormal tv show but now it's starting to get boring.No good and solid evidenc,short seasons and Grant left.There are 9 seasons out and the second part of that season starts on jan 22

Tondipüüdjad
Tegemist oli väga hea paranormaalse tõsielusarjaga.Mulle kohutavalt meeldivad sellised seebikad:) Igathes viimasel ajal on asi käest ära läinud-nii lühikesed hooajad,jupitavad neid ,korraliku materjali pole nad juba ammu lindile saanud ja üks peategelastest,Grant lasi ka veel jalga.Loodame et asi paraneb ja 9 hooaja teise poole osad on paremad.

image
Ghost adventures
Another good paranormal reality show.I actually like this one more then Ghost hunters.They dig deep into the investigation and they also sense things that makes it much more interesting.Altough ,sometimes i feel that Zack is overreacting and seeks attention.Season 7 is completely out and when the next one starts,i have no idea.

Ma ei oskagi kohe seda sarja tõlkidagi,ilma et see imelikult kõlaks.Aga tegemist on järjekordse paranormaalse tõsielusarjaga kus kolm tüüpi käivad erinevaid kummituslike paiku ja kohti ameerikas uurimas.Tegelikult meeldib mulle see sari isegi rohkem kui eelmine,sest siin nad kaevuvad sügavamle juhtumisse ja need kolm tajuvad teispoolsust ja eriti vahva on siis kui keegi neist kolmest ära pöörab ja hakkab närvitsema:) Kuigi vahest on mul ka tunne et Zack reageerib või mängib liiga üle ja otsiks nagu tähelepanu,tehes ennast nii õnnetuks ja haavatavaks.7 hooaega on muidu väljas ja millal uus tuleb seda ei tea veel.

What shows are You currently watching?
Milliseid sarju vaatad Sina?

image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Jaanika TV shows that i am currently watching. #1