EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Fantasy: Edward Scissorhand's Lil' Sister

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Esialgu oli see look planeeritud olema inspireeritud (vabandust, kui mu lauseehitused longavad ja mõtteid raske tabada on, olengi selline) Lumekuningannast, aga kui värvid haarasin ja silmameigiga valmis või poole peal olin, siis sain aru, et ma näen hoopis Edward Käärkäe väikse õena välja. Jätke mulle see rõõm, et ma ta väikeõde olen, eks :D.

I actually planned to do a Fantasy Look post based on Snow Queen, but as you guys can surely see it turned out to be more of a Edward Scissorhand's Lil' Sister kind of look. Oh please let me think that I look like the little sister :D.

image
image
image
image

Alustasin sellest, et panin silmalaugudele ja otsaesisele Gosh-i praimerit ning seejärel kaks kihti valget jumestuskreemi. Edasi võtsin Valge pliiatsi ning kandsin seda laugudele täies ulatuses ja hajutasin näpuga. Silmalau välimisele osale kandsin hõbedast pliiatsit ja hajutasin sedagi natukene näpuga. Silmalau sisemisele osale kandsin tumesinist (peaaegu musta). Lau välimisele osale kandsin metalset valget lauvärvi, mille peale omakorda panin kihtide haaval hõbedase sädelusega glitterlainerit. Ühtlasi tõmbasin ülemisele laule ka lainerijoone sellega. Lauvärvide pealekandmisel kandsin sirget joont, mis järgis mu silmakoobast, aga joonistasin selle terava joone natukene ülesse poole.

I started off by applying a primer on the top part of my face (eye lids and forehead) and on top of it I placed two layers of white foundation. Then I took a white pencil and put it all over my eyelids and I blended it out with my finger. Then I took a silver pencil and placed it on the outer corners of my eyelid. I put dark navy blue (almost black looking) eyeshadow on the inner part of my eyelid and metallic white shade on the outer part. Blended them together in the middle a little. I applied them a tiny bit above my crease in a straight sharp line. I also placed silver glitter liner all over the part I put the white eyeshadow, and lined my eyelid.

Alumisele ripsmepiirile kandsin samuti tumesinist lauvärvi ning pikendasin kergelt silma välisnurga ülesse poole. Kasutasin ripsmeid nii ülemisel laul kui ka tumesinise joone all alumisel ripsmejoonel. Veejoonele kandsin musta pliiatsit.

On the bottom lashline I used the same dark blue and I winged it up in the outer corners. I also used fake lashes above and on the bottom of my eye under the blue.

Ülemised ripsmet olid sädelevad ja meisterdasin need ise. Tegu oli tegelikult algselt samade ripsmetega, mida silma all kasutasin, aga tegin nad kokku PVA liimiga ning puistasin peale H&M-i sädelust.

The top lashes where glitter lashes that I actually madem  self. I used the same lashes I used on the bottom, but used some crafting glue and H&M white glitter over it.

Kui silmad valmis olid ja olin pudenenud lauvärvi silmade alt eemaldanud, kandsin ülejäänud näole samuti praimerit ning jumestuskreemi. Mäletamist mööda oli lõpuks mul näol 3kihti, sest hea valge tooni saavutamiseks läks neid tarvis. Kandsin jumestuskreemi ka kaelale ja dekolteele. Puuderdasin kõik üle valge puudriga. Põsed ja otsaesise, nina kaasa arvatud, kontuurisin sellise hallikas-beeži matti tooniga ning kõrgemad kohad tõin esile (põsesarnad, ninaselg, huule kohal) valge sädeleva pulberlauvärviga.

When I had finished my eyes I cleaned up my under eye area and the used the primer and about 3 layers of white foundation. I also used white powder. I contour my face, forehead and nose with a rather gray taupe matte eyeshadow. I used a frosty metallic white to highlight my cheeks, nose and upper lip.

Huultel kasutasin valget pliiatsit ning kontuuri tõmbasin hõbedaga. Tegin sellise ombré stiili, et ülemisel huulel olid välisnurgad heledamad ning alumisel keskosa. Hõbeda pliiatsi peale kandsin hõbedasädelusega glitterlainerit ning mujale valget sädelust (valge on suhteline, sest ta sädeles peenelt igast erinevaid toone, aga üldmulje oli valge).

Unustasin peaaegu, et kasutasin hübedast pliiatsit ja läinerit ka kulmudel!

I did my lips in ombré style. I used white pencil all over my lips, then put silver in the middle of my top lip and on the outer part of my bottom. Where I wasn´t using the silver pencil+silver glitter liner I used a white glitter. The white one actually reflected in many colors.

I almost forgot that I used the silver pencil and liner also on my eyebrows!

Juuksed keerasin lokki ja osad salgud tegin lainetangidega laineliseks ning pealmise osa tupeerisin.

For my hair I used a curling iron and also a waver. Partly curled and partly made waves into my hair. Also teased the top part of my hair.

Kogu kupatus ei jäänud nii nagu soovisin, aga pildid mulle siiski meeldivad :)! Muidugi ei olegi tegu sellise igapäevameigiga, vaid pildistamiseks mõelduga.

I'm not totally satisfied with the look, how it turned out, but it does look nice on pictures and it is meant for pictures.

Toodete nimekirja lisan homme.

I'll add the productlist tomorrow!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Fantasy: Edward Scissorhand's Lil' Sister