EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Shopingu saak: talvised allahindlused

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Oeh, pühapäeval käisin ennast kaubanduses korralikult väsitamas. Kui minu esialgne plaan oli minna lihtsalt koos sõbrannaga asju vaatama, lahkusime poodidest siiski punnis kilekottidega ja naaaaatukene kergema rahakotiga.
Vero Modas on hetkel ulmelised soodukad, osad tooted on hinnast alla lastud lausa 70% nii sain ka mina endale kampsuni kõigest 3,89 euro eest.

Mulle väga meeldib et see on soe ja pehme ja mõnuse jõuluhõnguga oma veinipunase tooni tõttu. Samuti tundub see mulle ka sellise kampsunina, mis näeb üsnagi viisakas välja :)

Kuna käes on taas SAH ei välju ma seal kunagi tühjade kätega. Seal on alati sellist mõnusat pudi-padi mida lihtsalt naiselikust uudishimust osta tahaks. Eriti meeldib mulle see, et nüüd on Tartu kaubamaja oma väikeseid letikesi paremini jaotanud ja nüüd ei teki sellist ebameeldivat tunglemist toodete ümber. Supeer!
Mina aga sain endale sealt lausa 2 toodet.

image
Meigieemalduskäsn?
oeh ma ei oska antud toodetele paremat nimetust anda.. Niisiis, kuna ma olen vannitoas üks suur suur lödistaja ja nägu pestes upub terve vannitoapõrand, siis see on hea lahendus minu probleemile. Nende svammidega saab väga kergelt eemaldada näopesugeeli, ilma, et vett ka kuhugi mujale satuks, sest käsn imab selle kõik endasse. Samuti aitab käsnaga pesemine eemaldada viimsegi mustuse.
Käsnasid on pakendis kaks ja pakendit avades olid käsnad väga niisked ja pakist hüppas välja selline kupatatud seente lõhn/hais? Pakki uurides sain teada, et svammid on tehtud tselluloosist, seega nüüd sain vist oma küsimusele vastuse, miks selline hais pakendis oli ja mind antud toode niiske oli.
Üks suur pluss veel antud toote juures. Suurus! Näopesugeeli saab väga kiirelt näost ära, ehk kolme või nelja tõmbega, mis muudab näohoolduse sammukese võrra lihtsamaks :)

Hindeks 5/5

Toodet saab osta Kaubamajast hinnaga 2.30 eur.

8in1 küünelakk
Küünelakk, mis lubab parandada 8 kõige tüüpilisemat viga. Ka minu sõbrannad on selle kohta palju-palju head rääkinud ja ei jäänudki mul midagi muud üle, kui see enda ostukorvi libistada. Pakendil on ka kirjas, et see on saanud mitmeid tiitleid parimate ilutoodete seas, seega mina loodan sellest väga palju.
Peale nelja kasutuskorda olen märganud seda, kuidas küünte kasv on kiirenenud. Küünelakk kasvab kiirelt välja ja tootel on ka oma kasutusviis, 4 päeva paned uue lakikihi ja ühe päeva lased küüntel puhata.
Kahjuks, peale lakivaba päeva murdusid mu küüned täiesti ära, ei teagi kas asi on lakis või hoopis minu küüntes :(

Hindeks 3/5

Toodet saab osta Kaubamajast hinnaga 2.20 eur.



image

Lisaks neile iluvidinatele ostsin lõpuks Terranovast pluusi, mida olin seal pikalt-pikalt piilumas käinud ja ootamas, kuna seda veel rohkem alla hinnatakse. Lõpphinnaks, millega olin selle nõus ära ostma oli 3,99 eur, mis on vägagi hea hind sellisele mõnusale vabaaja pluusile :)

Oeh vist tuli natukene igavavõitu postitus, aga järgmisel nädalal ootab teid ees vähemalt 2 arvustust ja ka DIY postitus, nii nagu vanasti. Proovin vaikselt järjele saada taas ja oma kiire-kiire aja üle elada :)
Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Shopingu saak: talvised allahindlused