EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New Year

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Uus aasta on käes, aga tempo ei ole ikka veel aeglustunud. Käia koolis ja tööl korraga ei olegi nii lihtne kui ma esialgu arvasin. Seal hulgas keerlemas peas tuhat mõtet seoses pulmadega. Hea, et on olemas sõbrad, kes aitavad selles olukorras. Juba arutame soengut ja meiki, mõtlen ja valin kleite. Mõned kohad on broneeritud ning tegijatega räägitud. Vaja hakata kokku saama ning plaane paika panema. Sest kuigi 6 kuud tundub pikk aeg, on see juba varsti uksetaga.

Jõulud on möödas - jee. Minu esimene isetehtud jõululaud oli rikkalik, kellelgi millestki puudust ei olnud ning kõik olid õnnelikud. See aasta tuli kingitusi palju-palju ning ma olen nii tänulik nende kõigi eest. Algul ma mõtlesin, et teen pilti, aga kuidagi kiireks läks,ja nüüd juba asjad kasutuses nii, et kahjuks jäi seekord pilt ära.

Loodan, et jaanuariga rahuneb kõik maha, ning on jälle rohkem aega kõigega tegeleda.
Blogimiseni :)

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Reti New Year