EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

December 2013 empties

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Pisikese hilinemisega aga siiski. Aastalõpuks tühjaks saanud potsikud on teie ees. Sellel korral on neid pisut vähevõitu aga eks uuel aastal uue hooga, eks? Üleüldse andsin endale algava aasta jaoks üsna palju lubadusi. Aga teie? Mõtlesin oma uuest dreambookist ka peagi postituse teha.. Mis te arvate? 

Aga, et postitus liiga pikaks ei veniks hakkame pihta:

Need kakis lõhnaõli sain omale sünnipäevaks. Ühe Kristelilt ja Stenilt, teise Jürilt.

Trussardi lõhn on pigem selline vänge, üdini naiselik, veidi vürtsine ja magus. Mulle väga meeldis seda just "peo" lõhnana kasutada. Esimest korda tundsingi seda hoopis Kristeli peal ja tegin talle palju komplimente. Eks sealt see kingitus pärineski. Tähelepanelik nagu Kristel meil on :) Ma olen selle eest väga tänulik, sest kindlasti ostan seda lõhnaõli veel. See kohe on selline.. Teistmoodi! 

Guess Girl'i lõhna tahtsin ma endale ise juba pikemat aega osta ja eks ma vatrasin sellest ka kodus pidevalt. Nii siis Jüri ta mulle ka kinkis. Kuna tegemist on pigem sellise värske, veidi magusa ja lillelise lõhnaga siis kasutasin seda igapäevaselt. Ta lõhnab suurepäraselt aga kahjuks päeva lõpuni vastu ei pea.  Ilmselt valin seekord midagi muud. 

image

Minu armastust Loreali valgustpeegeldava pliiatsi vastu te juba teate. See on ilmselt juba kuues või seitsmes kord kui seda ostnud olen. Teen seda kindlasti ka edaspidi. See tõesti lööb näo särama ja äratab selle ülesse. Olles ise kusjuures väga õrn ja peaaegu, et nähtamatu. 

Maybelline master precise lainer on samuti minu meigikotis eksisteerinud juba üsna kaua. Seda on tõesti mugav kasutada! Ainus mille üle kurta saan on see, et erinevalt eelnevatest kogemustest kuivas seekord lainer kuidagi eriti kiiresti. Ei ole täheldanud, et oleksin korki lohakalt peale pannud või midagi taolist. Hmh.

image

Neid kahte toodet võin ma nüüd küll taevani kiita. Lumene arctic aqua näokreem tegi minu kuiva ning veidi seguse näonahaga väga head tööd. Üleüldse armastan lumene näokreeme. Mulle meeldib nende tagasihoidlik lõhn ja kerge koostis. Tegelikult pean tõdema, et varasemalt ma ei olegi vist kunagi ühtegi näokreemi täiesti lõpuni kasutanud.. See juba on midagi. Ostan kindlasti tulevikus veel.

Madara dušigeel piparmündiga.. Mmmmmm kui hea see on! See on kuidagi nii värske ja samas magus. Ideaalne kaaslane hommikul pesus käimiseks. Selle pumbaga otsik teeb kasutamise mugavaks ja 250ml suurusest pudelist jätkub üsna pikaks ajaks. See piparmündi lõhn meeldis isegi Jürile. Tegelikult meenutab see kõige enam vist neid "After eight" šokolaade. Omnomnom.

Sai üsna suur kiidulaul aga kuidagi juhtusid need head tooted juhuslikult siia kokku. Olete varasemalt mõnda neist proovinud? Kuidas rahule jäite?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis December 2013 empties