EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uue aasta lubadus: võtan kaalust alla!

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kas pealkiri mitte ei tundu tuttav? Seda lubavad ilmselt väga-väga paljud, aga teaostus jääb kuni kuu kanti, sest dieedi pidamine on üks ülitüütu ja stressirohke asi. Samuti on väga raske saada ennast trenniinimeseks, kui enne trennides käinud pole.
Ma ise küll sellist lubadust ei anna, sest olen hetkel oma kehaga päris-päris rahul, kuid minult on nii palju küsitud kaalu kohta ja see hakkab natuke tüütuks muutuma. Tegelikult tohivad sellist nõu anda ainult toitumisspetsialistid, kuid ka mina võtsin suvel ennast korralikult ette ja kaotasin 6 kilo väga kerge vaevaga, mis teeb silmad ette paljudele dieetidele.
See on kõik nii ebameeldiv minule, et sellest siin räägin, aga usun, et see meetod mida ma järgisin on palju etem juurikate närimisele ja minestamise äärele näljutamisele.

Kuskilt netiavarustest? hakkas mulle külge lause: "Söö hommikul kui kuningas, lõunal kui prints ja õhtul kui kerjus." Endamisi mõtlesin, hakkab jälle see kella-kuue-jutt pihta, et peale 18.00 ei tohi ühtegi ampsukest võtta!
Vähehaaval hakkasingi seda proovima, kusjuures toiduainetes ma midagi ei muutnud. Hommikul sõin kõhu korralikult täis pudrust ja lõuna ajal veel ühe prae ning vähehaaval hakkaski kõht sellega harjuma ja õhtuti enam süüa ei nurunud. Lisaks sellisele söömisele Zumbatasin 3x nädalas.
Suve lõpuks olin ma kergem kuue kilo võrra ja mul oli tagasi tulnud keskkoht, mis kuhugi? kuhugi... teadmatusee kohta kaduma oli läinud.
Selle dieedi (ei ma ei taha dieedi öelda.. toitumise?) hea omadus on see, et süüa võib kõike! Ka šokolaad pole keelatud, sest hommikul võib ju paar tükikest põske pista, sest see energia kulub päeva jooksul ära, eriti trennipäeval. Kiirtoitu ma muidugi vältisin ja kusjuures, varem kui tuli räige (see on see isu, mida ei saa peatada, teate küll, et kohe peab saama) Mc Donaldsi isu, ei ole ma seda alates suvest tundnud ning sinnapoole isegi oma jalga tõstnud.
Nüüd aga lisan võrdluse ajast, mil alustasin ja ajast, mil olin saavutanud oma eesmärgi, olla taas 50 kg ja see kaalukaotus on mulle väga suureks kasuks tulnud uisutamises, sest nüüd on ikka palju kergem saada oma tagumik maast lahti ja teha üks korralik 2x hüpe :)

See kõik on igaühe enda otsustada, kas proovib seda või mitte.

Loodan lihtsalt, et kohe ei hakata targutama minu nõuande kallal, kui nii juhtub kustutan postituse hetkega, sest mina postitasin selle mõttega teisi aidata ja hoiduda dieetidest.

Ilusat vana-aasta lõppu ja säravat uue algust!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Uue aasta lubadus: võtan kaalust alla!