EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What a wonderful life it is: Our Christmas + VLOG!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ja ongi jõulud seljataga.. Jäänud on veel aastavahetus. Uskumatu kui kiirelt läheb aeg..

Selle aasta jõulud veetsime nagu ikka Jüri perega. Käisime külas loomulikult ka tibul ja oma emaga kohtun samuti õige pea. Ka see aasta olid jõulud meeleolukad, sest Jüri pere on väga suur ja võrreldes eelmise aastaga oli meid jälle rohkem. Ma lausa armastan Jüri õe lapsi! Nad on mulle nagu oma õed/vennad või lapsed. Täpselt ei oskagi öelda :)

image
Need olid meie neljandad jõulud koos.. Iga aastaga aina paremaks. Nagu te teate siis valmistasime lastega koos ette ka ühe etteaste, et luuletustest pääseda.. Täitsa puhta nahaga me välja ei tulnud aga saime piirduda ühe luuletusega. Kõik algas nagu ikka mõnusa pika laua taga head toitu nosides. Hiljem sõime kooki ja avasime kingitusi. Mehed käisid saunas. Õhtu venis meil täitsa kella kolmeni! Oooh kui tore on perekonnaga koos aega veeta.

Kingituste süsteem on meil lihtne. Igaüks tõmbas loosiga kellegi nime ja talle siis tuligi kingitus teha. Lisaks loosipakile kinkis igaüks oma kaasale/lastele midagi. Jürile kinkisin jõuludeks uue pidžaama ja hõbedase kaelakee mille taha on ruuni märgid graveeritud. Sarnase käevõru sain Jürilt aastapäevaks. Nüüd on meie mõlemaga õnn igapäevaselt kaasas. Loosipaki tegin Jüri õele. Kinkisin talle pehme hommikumantli, kinkekaardi piletilevist vabalt valitud üritusele ja 48 tundi 1-aastase Richardi ja teiste laste lapsehoidu. Aeg on ju meie kõige väärtuslikum vara!

image

Pisike Richard

image

Kaksikud Kiku ja Kaku


Ise sain kingiks loosipakist jope ja Jürilt uue OBJEKTIIVI! Vauuuu.. Ma pidin rõõmust lakke hüppama! Ma ju niiii tahtsin seda. Sain isegi parema kui oodata oskasin. Suur aitäh kallis! Olen seda natuke saanud juba proovida ja kuna tegemist on macro objetiiviga siis on alguses veidi harjumatu. Samas on piltide kvaliteet ikka tunduvalt parem ja ma ei saakski olla rohkem rahul!

Ka tibu oli oma köögi üle üsna sõnatu.. Nüüd võtame koos isaga ette suurema remondi ja teeme talle täitsa uue köögi. Eks ta alguses ajas ikka tagasi aga juba päev hiljem ütles, et oli internetis kööke piilumas käinud. See rõõm oli hindamatu!

Kuidas möödusid teie jõulud?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis What a wonderful life it is: Our Christmas + VLOG!