EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

December favourites 2013

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Seekord kibelesin väga teile oma lemmikuid näitama, sest neid kõiki julgen ma tõepoolest soovitada ja enamikest neist ei ole ma veel kirjutanud. Tegelikult on ka minu enda jaoks taolise kokkuvõtte tegemine  üsna praktiline ja huvitav. Teiseks selliseks postituseks on tühjade potsikute oma.. Ka see on õige pea teie ees. 

Aga, et postitus liiga pikaks ei veniks, hakkame kohe pihta:

image

Üks kõige suuremaid lemmikuid on sellel kuul maybelline uus SuperStay Better skin jumestuskreem.  Toode lubab teha näonaha säravaks ja värskeks. Täpselt seda see toode ka teeb! Jumestuskreem on hea katvusega ja seda on kerge näole hajutada. Mina kasutan selleks enamasti oma beautyblenderit. Hea on see, et tootel on väga neutraalne lõhn.. Tegelikult on see praktiliselt lõhnatu. Ta tõesti püsib veatu väga pikalt ja sobib ka rasusema nahaga. Kuna mul on kuivem nahk siis kasutan selle all ka niisutavat päevakreemi, sest taolised "väga kaua püsivad tooted" võivad kuivale nahale liiga teha.

Koostiselt sisaldab see järgnevaid aineid: Actyl C - Võitleb punnikestega ja kaitseb nahka kahjustuste eest.

Pro-Vitamiin B5- Niisutab ja pehmendab nahka.

Mikrotoitained- Magneesium, tsink ja vask aitavad nahka punetustest neutraliseerida.

Pigmendid - Annavad ühtlase jume.

Mina segan endale sobiliku jume saavutamiseks kahte tooni - sand ja nude. Kokku peaks olema valikus  8 tooni. 

image

Järgnevad kaks toodet on minu igapäevaseks kaaslaseks. 

Brow Extender'ist olen varasemalt põgusalt ühes postituses rääkinud. Arvasin esialgu, et just see toode tekitas mu kulmude äärde pisikesed punnid.. Ma eksisin, sest tegelikult tuli see lihtsalt sellest "niiditehnikaga" kitkumisest mis esialgu minu kuiva nahka ärritas. Viuhhhh.. sest see toode on imeline! Ostsin selle Browbar'ist mõni aeg tagasi. See toode koosneb siis pisikestest kiudest mis tihendavad oma loomuliku kulmu ja toonivad seda veidi. Tulemus jääb tõesti loomulik! Soovitan, soovitan, soovitan! Hind oli sellel u 16€ kui ma ei eksi aga pead ei anna. 

MaxFactor'i False lash effekt ripstmetušš on saanud samuti minu igapäevaseks sõbraks. Mulle väga meeldib selle suur kummist hari. See eraldab ripsmed kergesti ja harjale ei tulle üleliia toodet. See on juba minu teine totsik. 

image

Garnier Pure Active meigieemaldajast olen blogis juba palju rääkinud. See on vist minu 5-6 toode?! See võtab meigi maha imelihtsalt, sest teoreetiliselt on see nagu seebiga näo pesemine. Kõik. Ei mingeid vatitupse ega hõõrumist. Enamasti saan minutiga näo puhtaks ja saan oma toimetustega edasi minna. Ilmselt annan sellele ka aasta 2013 parima toote tiitli enda poolt!

Lumene Bright Now day cream'i hakkasin kasutama mõni nädal tagasi. Eelnevalt kasutasin Lumene arctic sarja öökreemi. Mis sai kusjuures täiesti põhjani ära kasutatud.. Mõlemad neist on sellised kergemad ja mu näonahk armastab neid põhjamaiseid kreeme. Üllataval kombel ei erinenud antud kreem väga palju eelmisest. Koostiselt on ta üsna sarnane aga lõhn on täiesti teine. Mulle meenutab see kibuvitsa lõhna. Kasutan seda kreemi iga hommik jumestuskreemi alla ja õhtuti enne magamaminekut. 

image

Avoni true color lauvärvid toonis berry love on saanud viimastel kuudel üsna palju vatti. Eriti toonid 1 ja 3. Ideaalsed igapäevaseks kasutamiseks ja pigmendi poolest on need isegi paremad kui minu too faced'i palettide lauvärvid. Tean, et Avon alles hiljuti muutis oma lauvärvide koostisi just seetõttu, et nende pigmenti parandada. Good job Avon! 

Aden'i silmapliiats toonis white äratab hommikuti minu silmad ja ilma selleta ma enam kodust ei välju. See on täitsa naljakas kuidas valge silmapliiats näo ärkvele lööb. Antud tootel on Adeni silma/huulepliiatsitele omaselt väga tugev pigment ja see püsib väga, väga, väga kaua! Soovitan kindlasti proovida, sest antud toote hind on ka väga taskukohane. 

Aga ongi selleks korraks kõik. Millised on teie lemmikud sellel kuul? Olete midagi uut enda jaoks avastanud?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis December favourites 2013