EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus - Figs & Rouge Multi-tasking kätekreem (Cherry Blossom)

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tere kaunitarid! 

Mul on täna natuke lõdvem päev, saab rohkem istuda, mõnuleda ja teed juua, süüa nagu enam ei tahagi :D 

Kuna me oleme üsna nirud teleka vaatajad, siis otsustasime pühade puhul üle pika aja koos telekat vaadata. Valituks sai Visa Hing, üsna imelik, aga me polnud neid varem näinud. Täna siis viimane ehk neljas osa. 

Kuidas Teil on pühad möödunud?

Aga nüüd asja juurde!

Täna kirjutan lähemalt Figs & Rouge Cherry Blossom kätekreemist. 

Mulle väga meeldib pakend mis on lõbusalt rõõmsavärviline, nagu ka kõikidel teistel Figs&Rouge toodetel. 


Toote kirjeldus Levelzone`i kodulehel:
Figs & Rouge Multi-Tasking Hand Cream on imelise lõhnaga, mitterasvane ja hästi imenduv mitmetoimeline kätekreem. Koostises sisalduvad looduslikud antioksüdandid. Vetika ja ženšenni ekstraktid kaitsevad nahka välistekahjulike mõjude eest. Glütseriin niisutab ja kaitseb nahka kuivamise eest. Kakaovõi muudab naha pehmeks ja elastseks. image
Koostiselt on kreem kerge ja imendub väga hästi, ei jää kleepuv. Käed jätab pikaks ajaks pehmeks ja mõnusaks. Pakendisuue on üsna suur ja kreem tuleb väga kergelt välja. Ei pea üleliigset jõudu rakendama. Üks Neutrogena kätekreem on mul hästi paks ja tuubi on auk vist nõelaga tehtud ja tõesti tuleb jõuga pressida et vastav kogus kätte saada :D

Tootekirjeldus lubab imelist lõhna, minu jaoks see seda pole. Meenutab veidi käärinud ja vanaks läinud kirsse. Nüüdseks ma olen lõhnaga harjunud, enam see ei häiri.

Kontrollisin huvi pärast ka koostisosade kahjulikust.35-st 12 esimesest olid 10 rohelised ehk head, kaks kollased. Siis hakkasid riburada pidi punaseid ka tulema. Koostisosad pakenditel on reastatud vastavale sellele kui palju neid tootes protsentuaalselt on.

image
Figs & Rouge`l on kokku neli erinevat kätekreemi. Kuna kreem on iseenesest väga hea, siis ilmselt proovin ka teised järgi. Ei tea kuidas neil lõhnaga lood on? Keegi ehk on proovinud ja teab.

Kas olete mõnd Figs & Rouge toodet proovinud ja kuidas meeldis?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Arvustus - Figs & Rouge Multi-tasking kätekreem (Cherry Blossom)