EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New Stuff: StarGazer, MaxFactor, Lumene, L'Oreal

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Teen jälle sohki ja kirjutan teile asjadest, mis on mul juba vähemalt nädalakese olnud. Tänu sellele saan muidugi ka paar sõna arvamust sekka öelda.

I know I'm cheating again, because I actually got these things like a week ago. But the good side is that I can add a bit of opinion about the things I got to this post thanks to that!

image
image
image

Ostsin endale StarGazeri valge jumestuskreemi ja puudri Cybershopist. Kreem on küll mõeldud normaalsele ja kuivale nahale, aga mul ei olnud suuremat valikut. Oli valida ainult klounimeigi või selle vahel :D.  I got StarGazer's white foundation and compact powder from Cybershop.  The foundation is meant for normal or dry skin, but I really didn't have lots of white foundations to choose from. I had to choose between clown makeup and this one :D.

Jumestuskreem tuleb lahtikeeratava korgiga pudelis. Korgi küljes on spaatel. Puudritoosis on peegel ja puudrikäsn. Mina isiklikult kasutan küll pintslit, aga olenevalt, mis efekti saavutada soovitakse ning eesmärgist, võib kasutada ka puudrikäsna. 

The foundation comes in a bottle and it has a spatula attached to the cap so it's easier to scoop out the foundation. The powder has a mirror and a powder puff. I like to use a brush for powder, but if you want to have more coverage you can use the puff.

Nii jumestuskreem kui puuder on tegelikult ostetud kindlal eesmärgil, aga neid saab vabalt kasutada ka teiste toodetega segamiseks. Tumeda jumestuskreemi saab valge abil heledamaks muuta, valget puudrit saab samuti liiga tumeda puudriga segada ja sobivaks muuta. Mina kasutasin eile valget puudrit nt silmade all peitekreemi kinnitamiseks ja highlighterina näol.

I actually bought the foundation and powder for a certain purpose, but those can be used also for lightening up a too dark foundation or  powder. I also used the powder yesterday for my highlight and to set my under eye concealer. I really like it!

Anttilas jäid mul silma kaks kolm asja, ühte neist olin juba ammu plaaninud uuesti endale osta. Lumene kulmuvaha olen ma nimelt varemgi kasutanud ja mul on sellest ainult supper mälestused. Väga hea toode! Mulle meeldib enda kulmud enne puudriga korda teha ning kinnitamise mõttes panen peale vaha, kulmud püsivad sedasi tõesti terve päeva kuni näopesuni paigas! Valikus oli läbipaistev ja toonis Soft Brown vaha. Mina võtsin viimase.

image

image
Lumene  Eyebrow Shaping Wax in Soft Brown
L'Oreal  the touche magique in Ivory Beige
Maxfactor Lasting Performace in 100 Fair
   

I also went to Anttila last week and two three things really stuck out to me. One of them was something that I had planned to buy or re purchase a long time ago. It's the Lumene Eye Brow Wax in brown. They also have it in clear, but I like the tinted one so much that I haven't really tried the clear one. I like to do my brows with powder and then fix them with the wax.

Veel jäi mulle silma L'Oreal la touche magique Perfect Match Highlighting Concealer ehk siis pliiatsi kujul peitekreem. Valisin endale heleda tooni- Ivory Beige. Valikus oli ka üks eriti hele roosakas toon, aga too roosa oleks mu nahal tõesti roosa jäänud ja mu eesmärk ei ole silmaaluseid roosaks teha, vaid heledamaks. Olen kasutanud seda ka lauvärvi alla, sest unustasin endal õige toote maha, sobib väga hästi ja lauvärvid ei liigu paigast. Mulle meeldibki selle juures enim see, et ta ei sula mu nahalt ära, vaid jääb paikka! Mõnus toode on, ei kuivata nahka ja annab selle värske efekti!

I also decided to buy the L'Oreal la touche magique Perfect Match Highlighting Concealer in Ivory Beige. They had a very light pink one too, but that one really would have looked pink on my skin tone. I like this for my under eye area to give it the really bright look! I also use it for primer on my eyelids, since I forgot my primer at the apartment. I like that this doesn't melt on me and really stays in place! It doesn't dry out my skin and just really melts into it. Love it!

Ostsin endale ka MaxFactori Lasting Performance jumestuskreem itooni 100 Fair. Tõesti hele, mulle sobiv ja püsib kenasti peal. Ei oska küll öelda veel, kas ta riiete külge jääb või mitte, sest mul oli jope küljes eelmistest jumestuskreemidest see kole rant olemas, aga nahal püsib küll tõesti kena. Katvus on keskmine minu arvates. Ei kuivata nahka ja on täitsa supper asi! Jeps, ma tean, ma olen jumestsukreemisõltlane!

I also got another foundation, the MaxFactor Lasting Performance  in 100 Fair, its a very light shade so it suits me perfectly. I love how it melts into the skin and looks glowing and healthy. I can't really say if it really doesn't transfer onto my clothes, since I had already the nasty foundation line on my coat, but never the less I like this foundation really much. It has a medium coverage in my opinion. Doesn't look dry or cakey on my skin so this is a must have! And I know, I'm a foundationholic, totally!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep New Stuff: StarGazer, MaxFactor, Lumene, L'Oreal