EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New Stuff: Green Nature & Garnier

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Unustasin oma näopesugeeli maha ja seega pidin ostma endale miskit uut poest. Mõtlesin, et prooviksin ära selle Garnieri 2in1 pesugeeli. Pean ütlema, et olen siiani positiivselt üllatunud, eemaldab meigi imehästi ja ei ole naha jaoks liiga kange ja kuivatav, samas peseb näo väga meeldivalt puhtaks. Peamine on aga see, et mu lemmik komponent sälitsüülhape on geelis sees, see aitab vinnipunne kontrolli all hoida ;)!

Since I forgot to take my face wash with me I had to go to the store and buy myself something new. I decided to finally try the Garnier 2in1 face wash gel. I have to say that at the moment I really like it and am positively surprised by it. It really removes makeup nicely and leaves my skin clean, but doesn't dry it out. What I appreciate the most about it is that it has salicylic acid in it, that is the one thing my skin needs to fight against pimples that I do tend to get now and then.

Mõtlesin, et kui juba, siis juba ja ostsin endale siia ka kreemi. Mis ma ikka tassin igakord endal neid näohooldusasju edasi tagasi. Valisin seekord siis Green Nature'i Jojoba kreemi. Supper mõnus. Juhul kui Green Naturehuvi pakub, aga ei julge kohe ülidega mässama hakata, siis soovitan kindlasti nende kreemidele pilk peale visata, kindlasti leidub seal igale nahatüübile sobiv. Jojobaõliga kreem on just nagu loodud rasusele nahale, sest jojobaõli on sarnaseim naha enda rasule ja aitab seeläbi reguleerida rasueritust. Muide, üks suurimaid vigasid, mida rasuse nahaga inimesed teha saavad, on seda kuivatada küll kuivatavade geelide, pesuvahendite jne toodetega. Ka rasune nahk vajab niisutamist. Enda pealt kogetuna võin öelda, et mida rohkem nahka kuivatada, seda enam rasu see tootma hakkab.

Igal juhul mõnusad tooted ja loodan, et ma siis suudan nad ikka siia jätta, et ei peaks enam nii palju asju kaasas tassima.

I did cheat a bit, I had a moisturiser with me, but I just made up an excuse to buy a new one from Green Nature. I thought that I can leave it here so I wouldn't have to travel with face care products the next time then. I can just leave them here. Anyway,  I decided for the Jojoba cream, since I love the oil for my face so much. I think that anyone can find a suitable cream from Green Natures selection, they just have so many to choose from. The reason I like Jojoba is that it controls the oil production in the skin, since the oil itself is very similar to the sebum of our skin. The worst thing that anyone with oily skin can do is to over dry it! That's when your skin kick starts to produce even more oil and it's just awful. Been there done that.

Anyway, I really like these and hope that I can leave them here so that next time I wouldn't have to drag so many things with me. I mean, that's why I bought them.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep New Stuff: Green Nature & Garnier