EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My Look: Snow

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Meigi inspiratsioon tuli esialgu punastest õuntest ning seejärel Rimmeli huuleläikest, mis on minu jaoks ideaalne punane! Kuigi pildikvaliteet on kehv, sest fotokaga on miskit lahti, siis võin öelda, et värvid on küll tõetruud! Rimmeli Apocalips toonis Big Bang on lihtsalt jumalikult kaunis toon! Täpselt selline kaunis Lumivalgekese punane!

The inspiration for this look came firstly from dark red apples that I love so much and then I also bought a perfectly red lipgloss. I just love Rimmel's Apocalips in Big bang, the perfect red for me!

image

Silmameigis kasutasin Sleeki ja MUA palette, aga neid toone leiab täiesti kindlasti ka teistelt firmadelt! Alustasin sellega, et kandsin sellise oranžika tooniga pruuni silmakoopasse ning hajutasin selle, seejärel võtsin tumepruuni ja kandsin seda silmakoopasse peenema pintsliga esmalt, seejärel hajutasin, et saada sügavust juurde. Jätmine samm oli võtta  heledat lauvärvi ning kandsin selle suure lameda pintsliga üle terve lau liikuva osa ning pärlmutter tooni kandsin ka suure hajutuspintsliga silma sisenurka. Kulmu alla segasin kokku kaks toonid (vaata toodete nimekirjast). Alumisel laul kasutasin kahte erinevat pruuni ning sisenurgas pärlmuttertooni. Veejoonele kandsin nahatooni pliiatsit. Lainerijoone tõmbasin kergelt tiivakujulise, ripsmetel kasutasin tušši. Kulmude jaoks kasutasin diagonaalselt lõigatud pintslit ning mõlemat pruuni tooni paletist (nimi all pool). Huultel kasutasin huulepulka ning huuleläiget. Põsed kontureerisin ja sära lisasin erkroosa põsepuna ning särapuudriga. Punase huuletooni puhul on minu arvates eriti oluline, et särapuudrit ka huule kohale lisada kergelt.

Kõik kasutatud tooted leiate nimekirjast. Kui küsimusi tekib, siis võib julgelt kommentaaridesse need panna :)!

I used MUA and Sleek for my eye make up , but I'm sure that if you don't have these exact same palettes you can find colors similar to the ones I used from other brands as well. I started with an orange brown color in my crease that I blended, then added a bit of dark brown to give dimension. Blended again! After that I took a pearl shade and added it on the moving part of my eyelid. Then I also highlighted my inner corner of the eye as well the browbone. On my lower lashline I used a mixture of browns and highlight in the inner corner. I also added a nude liner on the waterline. I love winged eyeliner so I did that, curled my lashes and coated them with mascara. For my brows I mixed both of the browns in the eyebrow palette (look product list). I contoured and highlighted my face. The blush I used was a birght pink one. On my lips I used lipstick and the lovely red gloss over it.

My tip for wearing red is to add highlight over the cupid bow! Makes a huge difference.

If you have any questions feel free to comment below and I'll gladly answer them :)!


Tootenimekiri Product list

No 7 Protect & Perfect Beauty Serum
Bourjois Healthy Mix Serum Gel Foundation 52 Vanilla
Rimmel Stay Matte Long Lasting Pressed Powder Transparent
Lumene Natural Code Skin Perfector Mineral Bronze&Blush toonis 11 Peachy
Sleek MakeUP Blush Flamingo
Elf Bronzer (särapuuder tegelikkuses / highlihter actually) Luminance
Elf Eyelid Primer toonis Sheer
Sleek palett Oh So Special (toon silmakoopasse/ in the whole crease The Mail, alumisel laul ripsmete piiril/on the bottom lashline The Mail ja Boxed segatuna, kulmu alla tooni/brow highlight Bow segatuna/mixed with MUA lauvärviga/eyeshadow, vt alla poole/ see below)
Sleek palett Au Naturel (toonid Cappucino & Bark segatuna silmakoopas sügavuse andmiseks/ mixed together to give some depth to the crease)
MUA palett Undress Me Too (toon Shy lau liikuval osal ning silma sisenurgas ning kulmu alla segatuna Sleeki lauvärviga/ on the moving part of the eyelid and also mixed with the other shade Sleek as the brow highlight, vt ülesse poole/ see above)
Rimmel Glam´Eyes Professional Liquid Liner toonis/ in Black Glamour
IsaDora Inliner Kajal toonis 56 Blonde veejoonel/ on waterline
H&M ripsmekoolutaja/ lash curler
Beauty Society ripsmetušš Enourmous Mascara toonis Black esimese kihina (alumistel ripsmetel kasutasin ainult seda) mascara in Black as the first coat and also this is the one I used on my bottom lashes
L´Oreal Voluminous Extra Black  ripsmetušš teise kihina/ the second coat of macara on top lashes
H&M Lip Stick toonis For Audrey (patsis juustega pildil on see all, teistel mitte) I wear his underneath the glossy part on the pictures I have my hair up
Rimmel Apocalips Lip Laquer toonis Big Bang
H&M BB Cream pintsel brush
Seppälä Face suur puudripintsel powder brush
Coastal Scents BR-C-N24 Small Angled Face Brush kontureerimiseks for contouring
IsaDora põsepunapintsel blush brush
Elf põsepunapintsel särapuudri jaoks Blush Brush for highlighter
Ripsmetušši hari Aliexpressist Mascara wand from Aliexpress
EcoTools Angled Liner Brush kulmude jaoks /for my brows
Casuelle Visage huulepintsel/ lip brush
Eyebrushes that I used are bought from Aliexpress HERE. Silmameigis kasutatud pintslid on pärit Aliexpressist ja neid saab tellida SIIT.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep My Look: Snow