EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: juuksed kasvama 1,2,3!

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kindlasti teavad need lugejad, kes on mind algusest peale jälginud seda, et ma tahan niiiiiii hullllult oma juukseid kasvama saada. Nüüd olen võtnud ennast korralikult ette ja tegelen oma probleemiga.
Täna räägingi natuke toodetes ja nippidest, mida kasutan juuste kasvatamiseks ja etteruttavalt võin öelda, et esimesed tulemused on jalustrabavad.

HAIRBELL palsam ja šampoon - stimuleerib juuste kasvu kuni 3 korda kiiremini

Tegemist on tootega, mida googeldades leiab arvamusi seinast seina ning 70% on neist negatiivsed. Tootest kuulsin esimest korda oma juuksurilt, kes seda väga soovitas ja ma kohe üldse ei kahetse, et need šampoonid tee minuni jõudsid.

Ma olen aastaid olnud hädas sellega, et mu juuksed ei ületa ühte piiri. Lihtsalt ei taha rohkem kasvada, tee mida tahad. Hairbell jäi minu viimaseks lootuseks ja ennäe imet, juuksed on kuu ajaga juba kõvasti pikkust juurde visanud.
image

Mis tootega on tegu?

HAIRBELL tagab kokku viis tulemust: Sinu juuksed kasvavad kuni kolm korda kiiremini, Sinu juuksed on pehmemad ja säravamad, Tulemused kestavad mitu kuud, Tõestatud ja testitud tõhusus kõigil juuksetüüpidel, Nähtav juuste väljalangemise vähenemine.

On kliiniliselt tõestatud, et HAIRBELL soodustab juuksekasvu kuni kolm korda. Nelja kuuga võivad sinu juuksed kasvada rohkem kui ühe aastaga! Enamgi veel, tänu sellele on sinu juuksed ilusamad, tugevamad ja säravamad.

Toote häid omadusi võiks ma loetlema jäädagi, aga proovin olulisemad välja tuua, sest muidu läheks postitus vägaaa pikaks.

Esimene ja kõige olulisem on muidugi see, et juuksed on kiiremini kasvama hakanud ja näevad ka väga terved välja. juuksed on juurtest säravad ja elujõulised. Kindlasti hoian hetkel juuksejuuri nii kaua värvist eemal kui võimalik, sest ei taha seda suurepärast tulemust nullida.

Toote teine hea omadus on see, et pea saab krudisevalt puhtaks. Kuna mõlemaid tooteid tuleb kanda ainult juuksejuurtele ja peanahale on need vägagi sügavpuhastava toimega. Peale pesu püsivad juuksed väga kaua puhtana ning uuele juuksepesule võib mõelda 3-4 päeva pärast. 

Üks põhjus mis kindlasti juuste kasvu parandab on ka see, et kui antud tooteid kasutan, masseerin need pähe, peamassaaž parandab vereringet ning stimuleerib juuste kasvu. 

Ainsaks miinuseks on see, et kui toode satub mujale, peale juuksejuurte, muutuvad juuksed väga takuseks ja raskesti kammitavaks. Samuti on tüütu see, et pesemas käies tuleb kasutada nelja erinevat toodet ning samal ajal jälgida, et tavaline šampoon juuskejuurteni ei satuks, sama lugu on ka palsamiga.

Lisan ka võrdluseks pildi enne kasutamist ja pärast kuu möödumist:

image

Esimesed tulemused on suurepärased ning silma järgi võib öelda, et juuksed on 2-3 cm tublisti pikkust juurde visanud. Kuna tooteid kulub ainult peanahale, jätkub neist nüüd küll üsna pikaks ajaks, seega varsti olen loodetavasti Rapunzel :)

FUTURA SILICA tabletid küüntele, juustele ja nahale
Nende headusest kuulsin sõbrannalt ning pühapäeval need minu ostukorvi saatusidki. Taas pean ütlema, et ka nende kohta on internetis palju negatiivset tagasisidet, aga sellest hoolimata usaldan sõbranna arvamust, kelle juuksed ja küüned tänu neile kasvama hakkasid.
image

Mis tootega on tegu?

Toidulisand. Uus koostis
Kaunid juuksed, siidine nahk, tugevad küüned
FUTURA SILICA toidab nahka seespidiselt:
- Tagab juuste, küünte ja naha terve väljanägemise.
- Tagab makrotoitainete normaalse ainevahetuse.
- Kaitseb organismi rakke oksüdatiivse stressi eest.
Oksüdatiivne stress on protsess, mille tulemusena vabad radikaalid ründavad keha rakke. See kahjustab tihti juukseid, küüsi ja nahka.
FUTURA SILICA sisaldab biotiini ja tsinki, mis tagavad juuste, küünte ja naha ilu.


Tulemustest on veel vara rääkida, sest olen toodet viis päeva kasutanud. Mul on hea meel, et selle abil peaksin ka oma küüned kasvama saama, mis on vägaväga lühikesed ja murduvad kergesti.
Hetkel pole ma neis palju positiivseid külgi märganud. Tablette on üsna ebamugav võtta, sest need on tohutult suured ja kogus, mis võtta tuleb on 3. Ma loodan, et harjun sellega, sest hetkel on see küll väga ebameeldiv ja hakkab vastu.
Jään igaljuhul tulemusi ootama ja proovin tablettide suurusega ära harjuda.
Toodet saab osta soodushinnaga 10.00 eur (tavahind 12-13eur) Benu apteekidest ning karbis on 100 tabletti.

Hinnang neile tuleb alles siis, kui olen oma karbikese lõpuni söönud :)


Kolmandaks soovitaksin kindlasti hoiduda sirgendamisest nii palju kui võimalik, sest minu sirgendamata kuud on näidanud seda, et juuste kvaliteet paraneb oluliselt. Samuti ei lähe need ka nii kiiresti katki. Lisaks kõigele olen õppinud armastama oma juuste loomulikku lokilist vormi.

Kui keegi on proovinud neid tooteid, võite julgelt sõna sekka öelda kommentaarides :P
Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: juuksed kasvama 1,2,3!