EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

sheinside giveaway võitja

Postitas blogisse: Teele M blog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Esmalt ma vabandan väga, et kaks päeva hiljem võitja välja loosin, aga mul pole viimaselajal üldse aega olnud ja polnud lihtsalt võimalik sellega tegeleda. Sheinside 100$ kinkekaardi võitjaks osutus MARI-LIIS SUVI !!!! Palju õnne! :-) Kindlasti on tuleval nädalal tulemas uus giveaway, niiet hoidke silmad lahti :-)

Käisime täna Meelisega jõulukinke ostmas. Saime enamus kingid kätte, isegi imestasime, et esimese korraga nii hästi läks :D Muretsesin endale veel natukene trenni jaoks vajalikku kraami. Olen juba pikka aega endale tahtnud osta uusi dresse ja leidsin seekord päris normaalsed. Ma ei ütleks, et need on mu lemmikud, sest tavaliselt on sellised mis mulle väga meeldivad minujaoks liiga kallid :-D Aga igatahes on need väga mugavad ja sellised slimid, niiet näevad seljas väga mõnusad välja ja ma kujutan ette, et põlvekaitsmetega näevad need veel paremad välja. Kuna ma lähen järgmisest aastast ka breiki siis mu füüsiline koormus on kindlasti nii suur, et ilma kaitsmeteta ei saa. Põlved peavad olema kindlasti soojas ja breik trennis kaitsevad need kindlasti ka vigastuste eest. Ma ei kujuta ette kuidas ma olen saanud pea 4aastat tantsida ilma kaitsmeteta. Niiet nüüd on vaja veel korralikud põlvekaitsmed muretseda ja on kõik vajalik olemas :-) Hinnaks oli pükstel 35eurot mis oli soodushind, alghinnaks oli 60eurot.

PS: Mu enda kaamera on hetkel Tallinnas ja saan selle kätte hiljemalt neljapäeval. Sellepärast on olnud hetkel ka vähe postitusi. Vaheajal üritan kindlasti selle heastada ja üle päeva postitada :-)

image

Teele moe ja elustiili blogi, kus võib leida erinevaid postitusi moe-ilu-outfitide-reisimiste ja muu huvitava vallast. Toimub ka palju erinevaid giveaway'sid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Teele sheinside giveaway võitja