EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

AVON Ultra beauty huulepulk

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei! :)

Ongi käes päev millal ma toon teieni uue toote :)

Täna on selleks tooteks AVON'i ultra beauty huulepulk :)

Minu tooniks on deep red ja oi kui õnnelik ma olin kui ma selle pakendi avasin ja seda mõnusat punast tooni nägin(see on kõigile teada, et ma jumaldan punaseid toone).Muidugi oli see esimene asi mida ma kohe proovida tahtsin kui olin ta pakendist välja tirinud.Esmamulje mis mulle kohe jäi oli WOW, sest see toon jäi nii kergelt huultele juba esimese korraga, ei pea nägema palju vaeva, et saada perfektne toon oma huultele(juba peale esimest peale kandmist on toon ilus ja ühtlane).Mis ma selle toote puhul tähele panin oli see, et ta teeb huuled mõnusalt pehmeks(Enne peale kandmist polnud ma just poputanud oma huuli huulepalsamiga ja nad olid natuke kuivad, aga kui see toode peal oli olnud umbes pool tunnikest või nii, siis tundusid huuled palju pehmemad ja ei näinud välja nagu oleks kuivanud).Püsis ta mu huultel ilusasti 3 tundi, siis ma pühkisin selle ise lihtsalt maha, sest magama minna punaste huultega pole hea mõte :D Värv ise jääb peale üpris tugevalt, sest peale värvi eemaldamist huultelt jäi õrn roosakas kuma siiski huultele veel mõneks ajaks.Välimus on tal klassikaline, must koos hõbedasega.

Mis mulle selle toote juures meeldib


Värv-Punane, punane ja veel kord punane.Ma lihtsalt jumaldan seda vätvi :) Toode jätab huuled mõnusalt pehmeks- ja ma arvan, et ma pole ainuke kelle huuled selle toote tõttu pehmemaks muutuad. Püsivus-No püsivus on lausa super :) image

Praeguseks on kõik ja palju lund teile sinna ! :)

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A AVON Ultra beauty huulepulk