EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New Stuff: Levelzone.ee

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tunnistan kohe ausalt, et see kraam on tegelikult juba umbes kuu aega tagasi ostetud, aga postituseks jõuab see alles täna, sest ma olen liiga laisk, et teha valmis oma üks lihtne meigipostitus. Minu arvates lihtne vähemalt. Aga ilmselt parem kui mitte miskit, ehk siis parem kui eilne, kas pole :D?!

OK, I'm going to be honest here and say right from the start, that I bought these things actually like a month ago or something like that. I've just been super lazy and not writing this post. I also am super lazy to write one of my makeup posts, so this is all you're getting today! I guess it is better then yesterday, isn't it :D?!

image

Olin nii õnnelik leides Levelzone'st Bourjois jumestuskreemi nii normaalse hinnaga, oli ca 10€ . Toon oli ka just see, mida poes proovinud olin 52 Vanilla, täpselt minule sobiv. Mis te arvate, mida ma avastasin peale nädalaajast kasutamist ? Hehheee, ma mitte ei soovinud endale osta Healthy Mix Serum jumestuskreemi, vaid Healthy Mix oma, aga tegelikult pean ütlema, et see Serum variant on ikka väga hea! Katvus on küll kerge, võiks olla natuke enam, aga selle aitab lahendada kaks kihti jumestuskreemi ja puuder. Mulle tundub, et mu nahk on muutunud paremaks alates selle jumestuskreemi kasutuselevõtust! Tahan kindlasti ka tolle teise äraproovida, aga hetkel mulle vist piisab enam kui küll jumestuskreemidest ...

I got so excited when I saw this one on the online shop site and for only 10€ AND in my shade. So, I had to get it. It was only like a week or a bit more (even) later that I discovered that I got the wrong one! I wanted the Healthy Mix one, not the Healthy Mix Serum one, but the shade is right and it is a very good foundation, so I'll keep it :P. No I couldn't really give it back, but I'm going to use it up! I like how it makes my skin feel and my skin has gotten better since using this one! Sad only that it has a light coverage, but two coats will do fine! I still want to get the just Healthy Mix one, but not at the moment, I have so much foundation (like I'd have 20 faces or something).

image

Loomulikult ei suutnud ma ka enda lemmik ripsmetuššist mööda vaadata ning lisasin sellegi endale ostukorvi, kuigi ma olin just ostnud selle endale poest. Hinda ei mäleta, aga mäletan, et poes maskin selle eest ca 10€, kuid Levelzone's oli see müügil odavamalt u 7€. Lihtsalt mu lemmik tušš, arvatavasti on mul neid praeguseks kokku olnud ca 15tk.

Even though I had just gotten this one from Sokos for about 10€, I had to add this one to my chart. I love this mascara to bits and pieces, it was around 7€ on the site! I think I've used up like 15 of these already. This is my all time favourite mascara!

image

Kuna mu ripsmeseerum sai otsa, siis mõtlesin, et päris sedasi ma ka ei saa, et mul ei olegi mingit ripsmeseerumit. Enamjaolt on ripsmeseerumitel mulle selline mõju, et mul ei kuku ripsmeid nii palju välja, et ma seda ise üldse märkaksin, et nad vahetuvad kah. Olen ammu, ammu, ammmmmmu tahtnud L'Oreali Renewal Lash seerumit proovida. Nüüdseks olen seda ka paar korda kasutanud ja muidu kõik ok, aga aplikaator on tiba veider ning geel kuivab justkui mingiks kihiks, mille saab hommikul mahakraapida siis silmadelt. Igaljuhul kavatsen toote lõpuni proovida ja siis vaatan, kas seda veel soovin või ei. Hind oli vist umbes 5€.

Since I was all out of my lash serum I had to get this. I mean no, I didn't, but I wanted to. I love lash serums, they condition my lashes and I feel like I don't have so much of them falling out. They just look and feel nicer! Also when you use glue on lashes, I mean the strip ones, I recommend to use also a lash serum, since it really does make a difference! I don't use lashes every day, not even every week, but I still like to use my serum. I only started using this one yesterday though. I've been super lazy for a long time as you see. The price was about 5€. Oh, almost forgot to say that I don't like the applicator so much and how there's like boogers on my eyes from the dried gel in the morning, but I'll still use it up. Not sure I'll buy this one again though...but we'll see!

image

Neljas ja viimane, aga kaugeltki mitte hapupiimane on mu läbi nende aegade lemmik kui ma ise raha olen teeninud. Trummipõrin palun! Jesus del Pozo Halloween tualettvesi. Oi kuidas ma jumaldan seda lõhna. Kellele magusad lõhnad ei meeldi, sisi kõndige sellest, ja minust (sest ma uputan end tavaliselt lõhnadesse ja ei hooli kui nõme see teistele võib tunduda), kauge kaarega mööda. Hinnaks oli ca 30€ 100ml kohta. Pakkuda oli neil ka 50ml ja 30ml, aga kuna minul on seej uba mitmes kord osta, siis ma ostsin suure pudeli. Ma arvan, et olen varem kasutanud 30ml, kaks 50ml ja ühe 100ml pudeli tühjaks, ehk see peaks olema viies kord seda lõhna osta. Jumaldan seda lihtsalt nii väga. Kui peaksin valima ühe lõhna, mida elu lõpuni kasutada saan, siis see oleks see lõhn! See teeb mu lihtsalt õnnelikuks. Õnne lõhn :P!

Last item I got was my allllllll time favorite perfume, well it actually is an eu de toilette water, but it's my favorite one. I love how it is sweet, so if you hate sweet scents, then stay away from this and me :P, since I like to bathe in it :P. Not literally, but you get the point! I've used up like about 4 bottles of this one allready, so I guess you can understand how much I like it. It was the first perfume I ever bought for myself. I still love it. If I had to choose one perfume to use for the rest of my life, then this would be it! Jesus del Pozo Halloween just smells like happiness to me! I love it! It cost around 30€ for 100ml.

image

I checked on their page if they deliver internationally and I'm sorry, it appears that they don't, but there are other wonderful stores you can get all these and many more good and nice smelling things too!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep New Stuff: Levelzone.ee