EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Green Nature puhastusgeelid

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõnda aega tagasi saatis Green Nature mulle testimiseks oma uued tooted, netipoes neid kahjuks veel ei ole. Valikus on teepuuõli ning roosiveega puhastusgeelid, mille peamine koostisosa on aloe vera geel. Tegu on niisutavate ja värskendavate puhastusgeelidega. Esimene variant on mõeldud rasusele ja probleemsele nahale. Teise pudelil polnud kirjas, mis tüüpi nahale mõeldud on, aga eeldan, et igale nahatüübile. Pudelid on suured, 250ml, ja ühest jätkub tükiks ajaks! Tähelepanu juhin ka sellele, et 12kuu jooksul alates avamisest tuleb siiski ära kasutada!

Minu nahatüüp on rasune ja pigem probleemne, aga olen kasutanud mõlemat ja ei ole täheldanud, et üks oma tööd halvemini teeks kui teine. Eriti tore on see, et kummalgi ei ole sellist vastikut tugevat lõhna, vaid tagasihoidlik teepuu ning roos on  need, mis ninna löövad.

Minu arvates sobivad need tooted ideaalselt näovee asemele. Suurim pluss nende juures ongi see, et minule kui tulisele näoveevihkajale (ei jäta nahale lihtsalt head tunnet!) on need parim variant, sest on tõesti värskendavad ning ei jäta nägu peale puhastamist kleepuvaks. Nahale jääv geel imendub mõnusalt nahka ja aitab vistrikel (kui neid on) paraneda. Ei ärrita silmaümbrusnahka. Teepuuõli geeli puhul tasub siiski eriti ettevaatlik olla, et geel silma ei satuks!

 

Olen kasutanud neid ka meigieemaldamiseks enne pesugeeliga pesemist. Ma ei kanna veekindlat meiki, seega minu meigi võtab ideaalselt maha. Tuleb muidugi kasutada mitut vatti! Üks variant ongi panna geel vatile ja siis vatiga õrnalt nägu masseerida, kuid teine variant on panna törts geeli peopesale, see käte vahel laiali jaotada ning nägu "pesta", hiljem veega loputades saab kõik mustuse maha. Juhul kui on tegu jonnakama meigiga, mis ei taha ainult geeliga maha tulla, siis võib lisada vatitupsu peale geeli sisse ka paar tilka baasõli, mis aitab ka raskemal meigil sulada. Olen seda varianti kasutanud geellaineri ning kunstripsmete mahasaamiseks, töötas ideaalselt.

 

Naha seisukord on kindlasti muutunud paremaks, ühtlasemaks jume poolest ning need vistrikud, mis tekivadki, saavad ruttu terveks kah.

 

 

So a while ago I got these two among other things for testing from Green Nature. These two are cleansing gels. The main ingredient is Aloe Vera, one of them has tea tree oil, the other rose extract in it. The first one is meant for problematic and oily skin. There was no suggestion on the bottle with rose, but I guess it's suitable for every skin type. These are new products so sadly not available in their online shop yet. The bottles are huge, 250 ml, so it'll last you a long time. They have to be used within 12months of opening though!

 

I have oily and acne prone skin, have used both of these and love em equally! I love how they don't have a strong smell, but a lovely light scent to them.

 

I hate toners, so these two are great alternatives for me, since they don't leave a film or sticky surface on my face. The left over gel just absorbs into my skin and helps to moisturize and heal pimples that I do get a little from time to time. I also love how it really does refresh my skin. I've also used these on my eye area and have had no problem in regards of irritation or something like that. I would suggest to be careful in not getting them into your eye though, especially the tea tree one!

 

I've used them for removing makeup as well, before I wash my face. I put some gel on a cotton pad and then just massage my face with it and take the make up off. However, you do have to use multiple cotton pads. I also find that it is nice to put the gel on my hand and then massage it with my fingers on my face and just rinse my face with water to get the dirt off. I don't use waterproof make up, but if I have a more stubborn mascara day behind me, I use a bit of base oil with the gel on a cotton pad and the mascara melts off even better and faster! I used this to remove false lashes and gel liner. Worked like a wonder!

 

My skin has become much better thanks to these gels. The tone is more even, the texture better and I love how it helps to heal pimples much faster then they would on their own.

 

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Green Nature puhastusgeelid