EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New Stuff: Aliexpress.com

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen saanud viimase paari nädala jooksul kätte mõned lahedad asjad. Täpsemalt siis krunnitäite, millega saab neid ideaalseid baleriinakrunne teha, pintslite komplekt silmameigi tegemiseks (pilt pintslitest oli üleval ka mu FB lehel) ning täna käisin järel oma laineraudadel, millega saab nunnu soengu luua! Lisan toodete juurde ka lingid, et soovi korral saate isegi tellida ;)!

I've received (that I paid for of course :D) a few items during the last couple of weeks, that I ordered from Aliexpress.com. I ordered a doughnut hair form, you know the one that lets you have the perfect ballerina hair style ;)! I also got a lovely set of brushes (posted a picture of it on my FB too) and the last thing that I got today from the post was a waver for hair. I also added the links so that if you want to ordered one or all of these items you can see from where I got them!

  As seen on TV Hot Buns just Roll Snap&Wrap krunnitäide maksis ca 3€, saatekulu oli TASUTA ning  pakis on üks väiksem ja üks suurem täide tumedatele juustele. Valikus on neil olemas ka heledatele juustele variant. Juuksed tuleb esmalt kammida ja panna hobusesabasse ning siis võtta hobusesaba ja hakata otsast rullima pea poole. Jõudnud patsikummini välja tuleb trukk kinni panna ning täite küljes olev patsikumm kinnitada ümber krunni. Juuksed tuleb jaotada ühtlaselt täite ümber ja voilaa, valmis on ideaalne krunn! Väga lihtne ja mõnus, minul on järkus juuksed ja täiesti mõnusa tulemuse saab nendegagi! Enda juuste puhul olen kasutanud väiksemat täidet, sest mul nad nii metsikult pikad ei ole... veel. Kohale jõudis täpselt kuu ajaga, tuli Hiinast. Link tootele SIIN.As seen on TV Hot Buns just Roll Snap&Wrap hair form, it cost about 3€ and the shipping was FREE! The box contains two forms, one of them is bigger the other one smaller. Mine are for dark hair, but there is also an option for light hair available. You first comb your hair and put it into a ponytail, then you take the form and start rolling it from the tips towards the roots of your hair. As you've reached the rubber of the ponytail you clip the form together and then use the ponytail holder to wrap your doughnut hair. After this you distribute the hair evenly and there you have your perfect librarian hair ;)! It arrived within a month from placement of order (came from China). The link to it is HERE. image

Silmapintslite komplekt, mis maksis ca 12€ ja sisaldab kuute pintslit. Pintslid on puidust käepidemega ning karvad on sünteetilised, kitse- ja/ning sooblikarvast (metsas elav elukas, mina tunnistan, et googledasin). Komplektsi on siis, nagu öeldud, kuus pintslit: kaks pliiatspintslit, üks lapik ja üks ümmargune hajutuspintsel, lame kreemlauvärvi pealekandmiseks mõeldud pintsel ning ideaalne lühikeste karvadega suur ja natuke paksem, aga lame lau liikuvale osale või kulmu alla tooni kandmiseks mõeldud pintsel. Pintlsi käepidemetele ei ole mitte midagi trükitud, seega, kes ei taha fake tooteid endale, siis ei ole hirmu, et seal miskit kirjas oleks. Supper mõnusad esmapilgul vähemasti. Karvu ära ei ole tulnud ja tänane meik sai väga lihtsalt ja ilma igasuguse vaevata tehtud. Lähen kindlasti vaatan, mis pintsleid selle pakkujal veel on! Kohale jõudis ca 1kuu ja nii 1-2 nädalaga Hiinast, saatekulu TASUTA. Link tootele SIIN.

The eye brush set cost me about 12€ and it includes six brushes. The brushes have wooden handles and the bristles are coat and sable hair, as well as synthetic. There are two different sized pencil brushes, one round and one flat blending brush, one large shader brush and one flat brush for cream products. There is nothing written on the handles, so don't worry no fake brushes here! Since I've only used them once I can say that at the moment I love them. They are soft and no hair is falling out! They arrived in about 1 month and 1-2 weeks after I ordered them. I sure will look what other brushes the seller has to offer! Oh, and FREE shipping! The link to these is HERE.

image

Lainelokitangid firmalt Jun Jun (hehehe, kellel nõmedad naljad aeg ajalt meeldivad, siis palun väga, naerge :D koos minuga) maksis ca 15€. Mis ma oskan öelda, teeb laineid, kaks kuumusastet valikus: 210 Celsiust ning 180 Celsisust. Kahjuks, kahjuks sain roosa variadi, oleksin musta eelistanud, aga noh, ega erilist vahet sel värvil ei ole. Tegu on keraamilise kattega ja juhe ei ole pöörlev, kuigi toote pildil tundub nii. Ainus ost neist kolmest, millega ma olen pigem mitte nii  rahul, kuidagi kobakas on ja raskelt käib plaat lahti, aga eks see muutub. Hinna poolest aga hea ost ning lokid tulevad ka ilusad. Kohale tuli ca 1kuuga ning saatekulu oli TASUTA. Link tootele SIIN.

 

Last one is the waver from Jun Jun, it cost about 15€. What can I say, I got it today, have tried it once. The heat settings available are 210 of Celsius and 180 of Celsius. It has a ceramic plating and makes waves in your hair. Unfortunately I got the pink one, would have loved to have the black one. Also on the sellers picture it looks like a hair tool with a rotating cord, but it's not. Also it's rather hard to open the barrel, but I guess it gets easier when using it. Other then that it's a nice little device to have. And the best part, its so cheap! Arrived within a month of ordering date. FREE shipping! Link to product HERE.

 

Olen Aliexpressist tellinud ka riideid, nendega on täpselt sedasi, et 50:50 on rahulolutase. Võib õnneks minna, aga võib ka väga mööda lennata! Üldjuhul eelistan sealt tellida selliseid vidinaid nagu siin postituses jagasin.

I've also ordered clothes from Aliexpress and with those I've had a 50:50 miss and hit rate. You can get a super nice item when you order clothes or a super shitty one. I prefer to order things like I listed above, I seem to have more  luck with them :).

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep New Stuff: Aliexpress.com