EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lõpuks kodus..

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Üle kahe nädala jälle kodus olla on nii hea. Tahtsin eile postitust teha, kuid väsimus oli nii suur, õnneks nüüd saab puhata. Eelmisel teisipäeval käisin Soomes toidupoes - jee, natukene vabadust 2 nädala sees.
Leidsin sealt oma lemmikmaiustused - Reeses'id :)

Vaadata tuli muidugi ka iluosakonda.Sealt leidsin ma proovimiseks TRESemme keratiiniga juukseõli. Tootel on väga mõnus lõhn ja jätab juuksed ülipehmeks, peale sirgendamist on juuksed väga ilusad. Nii rahul sellega. Hind oli tal umbes 8 eurot. Soovitan kindlasti osta ;)

image

Esmaspäeval nagu alati, üks päev enne koju tulekut, toimub meil slabi. Slabi on see, kus meeskonna liikmed saavad minna poodi ja osta tooteid suhteliselt odavalt. Seekord lubasin endal rohkem kulutada, kuna oli väga raske vahetus. Ja mul sai just jumestuskreem otsa, siis üks kindel ost oli teada. Otsustasin proovida BB-kreeme, tahtsin katvamat ning seepeale soovitati mulle Dior'i või ESTEE LAUDER'it. Valik osutus viimase kasuks, kuna toon oli rohkem sobilik. Toode sisaldab SPF 35 , ehk päikesekaitset ekstra panema ei pea. Olen kasutanud hetkel ainult ühe päeva, aga ütleme nii, et hajub hästi. Toode on paksema konsistentsiga. Tegi naha ühtlaseks ja jumestuskreemi polegi vaja - seega, kes soovib endale kaks-ühes toodet, siiis ESTEE LAUDER'i  BB-kreem on parim. Super hea katvusega.

image

Slabis jäid näppu veel Loreal Paris Skin Perfection  3in1 Purifying Micellar Solution . Toode eemaldab meigi, puhastab poorid ja eemaldab mustuse ning toniseerib. Meeldib, et toode on alkoholivaba ning sobib kõikidele nahatüüpidele. Järgmises blogis kirjutan lähemalt, kuidas toode minu näole sobib.

Soetatud sai ka Lancaster  Tan Maximizer . Tegemist on niisutava kreemiga, mida tuleb kasutada neli päeva järjest peale päikese võttu, annab jume juurde. Eks vaatame, hetkel väljas ainult pilved. Selle toote arvustused teen mõnes blogis, siis kui ilmad taas ilusaks lähevad. 

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Reti Lõpuks kodus..