EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kohe näha, et suvi.

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Üritan ennast igatpidi kätte võtta, blogida tihemini ja harida ennast mitmekülgsemalt, lugeda erinevaid blogisid rohkem ning tasapisi mõelda taasalgavale kooliteele. Jah, mul on sügisest plaan minna taas õppima, kui kõik hästi läheb. Hetkel pole veel otsustanud millisesse kooli ma lähen, aga teada värk on see, et suund on majandusele. Aga koolist jutustan hiljem kui olen saanud vastused.

Oh seda suveaega- kõik reisivad, igast maailma otsast ja üsna palju. Seega on meil väga väga palju tööd. Raske vahetus, 12 ja 14 tundi järjest. Samas on üsna pettumust valmistav teada-tuntud fakt, et suurrahvad ei oska muud keelt peale enda oma, samas eeldades, et kõik teised saavad nendest kindlasti aru. Raske on teenindada kliente, kes ei tea elementaarseid inglise keelseid sõnu. Samas annab see hindamatu kogemuse, saan hetkel rohkem vene keelest aru kui kooliajal.

Nüüd jõuan alles teemani, millest tegelikult kirjutada tahtsin. Mullle on viimasel ajal väga meeldima hakanud erinevad moe- ja ilublogid, need on nii huvitavad ning ühest sellisest leidsin kaks huvitavat toodet, mis mulle silma hakkasid ning seejuures läksin ostsin need järgmisel päeval ka endale, et katsetada neid. Need kaks on JOIK'i tooted. JOIK'i tooted on valmistatud Eestis ning käsitööna, need on väga kvaliteetsed.

Särav vaarika kehakoorija


Koorimise käigus eemalduvad mustus ja surnud naharakud. Tootel on meeldiv magus lõhn ja teeb naha hästi pehmeks. Toode peaks andma õrna sära - minu meelest oli väga väga õrn. Samas olen tootega muidu väga rahul - viimase aja üks parimaid koorijaid.

Sära andev kehakreem

image
Võtsin pildi GOOGLE'st


Nagu nimi lubab on kreem tõesti sära andev, ja suvel näeb see päevitunud nahal ülihea välja. Tootel on üsna tugev magus lõhn, mis haitub mõne aja pärast. Mulle tundub, et tegu ei ole just kõige parema niisutajaga, aga meeldiv sära on garanteeritud. Ei kahtese selle toote ostu, samas talveks valin kindlasti mõne sügavama niisutaja.

Kokkuvõtteks nii palju, et olen rahul nende toodetega ning ei kahetse nende soetamist. JOIK'i tooted lõhnavad hästi ning hinna-ja kvaliteedisuhe on hästi paigas. Lisaboonusena on tegemist Eesti firmaga :)

Soovin Teile mõnusat suveõhtu jätku :)

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Reti Kohe näha, et suvi.