EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Giveaway: Maybelline, Green Nature, Gin-Gins, tester + surprise!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Saan taaskord lugejatele üllatuse teha ning loosin ühe pakikese hea ja paremaga välja!

Loosi läheb:

Natural me sooduskupong (ma kahjuks avastasin, et see kehtis nov. lõpuni, kuid lisan selle asemel midagi muud ja jäägu see siis võitjale üllatuseks! :)) ja toote tester Once again I can surprise my readers, it´s giveaway time!You can win:Green Nature Tahiti monoi cream
Maybelline Colorama Nail Polish
Chewy ginger coffee candy
Tester
+ surprise!

image Loosis osalemiseks:
Ole blogi ametlik jälgija. Selleks saad, kui vajutad paremal lehe serval asuvat sinist Join this site nupukest või roosat follower via bloglovin nupukest. Kliki LIKE blogi Facebook lehele SIIN või lehe paremal serval. Jagades SEDA kingiloosi postitust Facebookis, kahekordistad oma võiduvõimaluse! Kirjuta selle blogipostituse alla enda nimi ning e-mail, et saaksin võidu korral sinuga ühendust võtta.

To participate:

Be an official blog follower. You can start follow if you click the blue button Join this site or pink button follower via bloglovin on the right sidebar. Click LIKE to my blog Facebook page HERE or on the right sidebar By sharing THIS post on Facebook you double your winning chances! Under this blog post write your name and e-mail, so I can contact with you if you are the winner.
image Kõik tooted (v.a küünelakk) on saadud tootjatelt ning peitusid kingikotis, mille sain Loovate Naiste õhtul, suured tänud!
All the products (exc. nailpolish) was gift from those companies and they were in giftbag "Creative women" evening, big thanks for them!
Auhinna loosin välja emaspäeval, 9.12! Võitja tasub/korraldab auhinna kättesaamise.
I will announce the winner 9th December! Winner will pay for the delivery.

Head loosiõnne!
Good luck!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Giveaway: Maybelline, Green Nature, Gin-Gins, tester + surprise!