EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Avoni sõbraloos

Postitas blogisse: Chelly's
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Ilmselt ei ole vaja öelda kui imeline aeg aastast on kätte jõudnud ning kuiväga ma seda armastan. :)

Sel aastal olen otsustanud endale kokku kraamida suure hunniku käsitöö nänni ja kõike muud lahedat ning võimalikult palju kingitusi oma kätega valmistada, kaunistada ja kaardikesi ning igasugu jõulukaunistusi valmistada. Ma tõesti üllatusin kui palju lahedaid asjakesi, vidinaid ja vingeid asju poodides leidub. Muidugi võtab kõik see tegemine kõvasti aega, aga kindlasti on see lahe vaheldus poerallidele ja viimase minuti postkaartidele. :)

Detsemberil kui heal lapsel on mitu nime. :) Nii saab seda teisiti nimetada kui kingitustekuu ja ka minul on välja panna ühele armsale blogi lugejale üks kotike Avoni toodetega. :)

Loosi läheb: 

image Avon niisutav kehakreem Instinct (mõnusa maheda lõhnaga) image Avon Advance Techniques mirror shine sprei juustele image Avon Advance Techniques  power straight sprei juustele imageAvon Color Trend sinine ripsmedušš (jõuluripsmed :)) imageAvon Ultra glazewear heleroosakas huuleläige (ultraläikiv) imageAvon "Lava Love" ekpunane huulepulk (eriti vingeteks jõulupidudeks)

Osalemine on lihtne:

image Kui sa seda veel teinud ei ole siis vajuta Chelly's bogi Facebooki lehel meeldib nuppu  SIIN või blogi paremal küljeribal.
image Jaga Facebookis loosi pildiga postitust.
image Jäta pildi alla vabalt valitud sisuga kommentaar, et ükski jagamine kaotsi ei läheks. image Hoia pöidlad peos! :) imageimage image

image

image image Võitja selgub 9. detsembril! image Siin on mõned kaardikesed, mis ma juba valmis meisterdanud olen, ehk saab keegi veel mõne laheda idee ka endale. :) Järgmise postituseni!
image

Kelly Treier, 18, Tartust, armastan moodi, naudin meigikunsti, raamatuid, muusikat ning fotograafiat ... minu blogist võib leida vastavasisulisi postitusi ning samuti seiku igapäevategemistest. Kontakt: kelly.treier@gmail.com

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kelly Avoni sõbraloos