EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Empties November 2013

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ja juba paistabki kuu lõpp. Teie ees on minu selle kuu tühjad potsikud ja totsikud. Aga, et postitus liiga pikaks ei veniks hakakme kohe pihta:

Bourjois healthy mix jumestuskreem

See on minu kolmas tühi pudel juba.. See tõesti on oma raha väärt ja sobib minu nahaga ideaalselt. Mulle meeldib, et seda jumestuskreemi saab "ehitada" ning soovi korral katvusega mängida. Ta lõhnab mõnusalt värskelt ja seda jätkub väga kauaks. Ta ei kuiva liiga kiiresti, seega saab enne laiali hajutamist selle ilusti üle näo täpitada

MAC pro longwear concealer

See on vaieldamatutult üks minu selle aasta lemmikumaid avastusi. Varasemalt kasutasin ainult loreali valguspeegeldavat pliiatsit aga vot see tegelane teeb ikka tõesti imesid. Iga suuremgi punetav punn saab kaetud ja tumedatest silmaalustest pole jälgegi. Soovitan, soovitan, soovitan! Avastasin selle tänu minu lemmik youtube'i ilublogijale mõni aeg tagasi ja tõesti, tõesti.. Ost tasub ennast ära. 

Garnier body intensive 7 days gel-cream

Kahjuks oli see kreem üsna suur pettumus minu jaoks. Ta on hästi vesise koostisega ja minu kuiva nahka ta kindlasti ära ei niisutanud. Kindlasti sobib see mõne rasusema nahaga inimesele kuid minu jaoks oli see üsna otstarbetu. Lõhn on tal sellise täitsa tavalisele kreemile omane ning üsna mitte midagi ütlev. Uuesti ei ostaks.

Macadamia natural oil deep repair masque

Tegelikult teen ma natuke pätti, sest täpselt ühe korra jagu on toodet tegelikult veel alles. Minu juustele sobib see mask suurepäraselt ja ma jumaldan selle lõhna! Üleüldse armastan ma macadamia sarja toodete lõhnasid. Mask on parajalt toitev, ei jäta mu juukseid raskeks ega rasvaseks ja hiljem on juuksed mõnusalt pehmed ja näevad terved välja. Mina kasutan maski intensiivsemaks muutmiseks ka järgmist nippi: Kui maski dušši all juustele kannan siis kammin juuksed oma tangle teezeriga läbi ja jätan siis mõjuma. Väga veider aga mask toimib mitu korda paremini!

Garnier Pure Active make-up remover gel

Jällegi.. Lemmik, lemmik, lemmik! Minu kolmas pudel juba. Teeb meigi maha võtmise imelihtsaks. Kasutama peab täpselt nii nagu peseks seebiga nägu. Saab ka tugevama meigi eemaldamisega hõlpsasti hakkama!

Garnier fructis split-ends serum

Lõpuks harjusid juuksed liiga ära ja toime kadus ära. Peab juustele veidi vaheldust andma, aga te ilmselt juba teate minu arvamust antud tootest. Kellel meelest läinud siis saab lugeda siit: LINK

Maybelline Express nail polish remover

Võtab ilusti maha ka tumeda küünelaki ja seda mõne keerutusega. Ostan kindlasti veel. Küll aga peab mainima, et sõrmed jätab see kleepuvaks ja glitter lakk lõhub toote svammi seest ära. 

Aga saigi see pikk nimekiri ette loetud.. Palju tooteid teie see kuu ära kasutasite? 

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Empties November 2013