EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Yxes eyelash growth serum

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen nüüdseks kasutanud Yxes ripsmeseerumit umbes 5 kuud ning praeguseks peaks olema näha lõpptulemus (lubatud 8-nädalaga!)

Toode lubab ripsmeid hooldada ning stimuleerida, mille tulemusena muutuvad oma ripsmed tihedamaks ja volüümikamaks. Antud toode sisaldab looduslikke koostisaineid nagu näiteks kummeli- ning oliiviõli.

Hakkasin toodet kasutama mitmel põhjusel:

Nägin super tulemusi sõbrannal, kelle ripsmed olid paari kuu möödudes tõeliselt kaunid

Minu enda ripsmed on küll üsna tihedad, kuid väga heledad ja lühikesed

Soovisin leida alternatiivi ripsmepikendustele

Nüüd saan aga rääkida ka teile tulemustest! Toodet on väga kerge kasutada, kannad justkui lainerina ripsmepiirile ja lased imenduda, kõige kergem ongi seda kanda peale enne magamaminekut. Kuna mul on üsna tundlikud ning õrnad silmad, siis olin algul üsna ettevaatlik, sest pelgasin vastunäidustusi. Tegelikult aga on ta absoluutselt lõhnatu ja ei ärritanud mu silmi karvavõrdki! Seerumit pidavat jätkuma 4-5 kuuks, kuid minu omal ei tundu lõppu veel paistvat! Hind oli tal üsna krõbe 50€, kuid samas ei pea käima enam ripsmepikenduste hoolduses ning saan olla enda hoolitsetud ripsmetega.

Tulemust oleksin oodanud isegi veidi paremat, kuna kõigil teistel tunduvad sellised tooted super hästi mõjuvat. Kui ma aga ripsmed ära värvin korralikult, siis on vahe märgatav, vähemalt minu enda jaoks. Kuna ripsmed on nüüd hulga pikemad, siis hoiavad nad ka loomulikult rohkem kaardu ja koolutajat ei peagi pidevalt kasutama. Koolutaja kasutamisel tekib pigem oht, et ripsmed puudutavad ja määrivad naha ära, sest siis on nad nii pikad!

For now, I have been using Yxeseyelash growth serum about 5 months now and now should be maximum lenght achieved (allowed via 8 weeks!)

The product allows maintain and stimulate the lashes, which will make your lashes thicker and have more volume. This product contains natural ingredients such as chamomile and olive oil.

I started to use the product for several reasons:
My friend had super result, when she started using that serum
My own lashes are quite strong, but very light and short
I wanted to find an alternative for fake extensions

The product is very easy to use, it s like wearing a eyeliner at night. Since I have quite sensitive and delicate eyes I was a bit worried at first. But luckily it´s absolutely odorless and doesn´t irritate my eyes one bit! They said that this bottle will last about 4-5 months but mine is not empty at all! It costs 50€, but now I can be with my lashes and don´t have to waist my time for extensions.

I expected the result to be even a little better, because all of the others had such a nice, super nice, result. But when I color lashes properly, then difference is a noticeable, at least for myself. Since eyelashes are now a longer, then they are more curled.

 
image
image
image
image


Kas olete kasutanud midagi sarnast, kuidas jäite rahule?

Have you used something similar?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Review: Yxes eyelash growth serum