EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Soovid, mis siia nimekirja loodetavasti kauaks ei jää

Postitas blogisse: Chelly's
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!

Soovid soovid soovid...kas pole? :)

Eriti nüüd enne jõule, kus igalpool on nii palju vinget ja värvilist nänni.
Siin soovinimekirjas on asjad, mida endale kohe väga sooviksin. Jääb ainult loota, et jõuluvana ka näeb seda. :) Ega mu soovid tegelikult kesteab kui suured ei olegi, aga pigem on neid lihtsalt palju ning neid on ikka hea jagada. :)

1. Anna Smith Brown kott

No nii lahe kott minuarust! See ripats annab nii palju särtsu juurde. Selline leopardimustriga karvik muudaks ka kõige igavama outfiti huvitavaks. Ma kujutan ette, et see ilmselt väga suur ja praktline ei ole, aga vinge küll. :)

Selle vinge koti leiad lehelt Hippster.ee ja selle hinnaks on 36.99€

Seal oli veel nii-nii mitmeid hingematvalt kauneid kotte. Neid uudistades jöid silma veel mitmeid ahhetama panevalt lahedaid kotte, mis minu õlga kaunistama sobiksid. :)

2. Mineralissima pintslid

Mineralissima on üks mulle väga olulisi ning südamelähedasi mineraalkosmeetika brände. Mineralissima tooteid ei katsetata loomade peal, nendes pole kemikaale ja on samas vastuvõetvate hindadega. Hindan seda kõike väga. 

on24.ee tootevalikusse kuulub Belissima kabuki pintsel (18€), tasase otsaga puudripintsel (13€), mineraalpuudripintsel (13€)ja kohev lauvärvipintsel (11€). Ma pole siiani neid üksnes selle pärast ära ostnud, et olen seda kuidagi alati edasi lükanud, kuna pintsleid mul tegelikult on. Kõige esimesena plaanin ära proovida mineraalpuudripintsli.

3.  The Balm meigialuskreem

Kunagi sattusin seda kaubamajas ringi jalutades  proovima ja olen sellesse olnud armunud sellest ajast alates.

Kõik The Balmi tooted on nii laheda ja šiki välimusega ning see, et nende sisu on sama super teeb sellest ühe minu enim armastatud firma. 

Ka see superprimer, mis minuarust on nii lahedat värvi potsikus, on praegusel hinnangul ainult kiitmist väärt.

Õpilasena oleks ta igatahes viieline. :)

4. Jane Iredale antiseptiline peitepulk "Zap&Hide"

Olen sellel imepulgakesel juba tükimat aega silma peal hoidnud, aga vahepeal see siisku ununes. Nüüd seda postitust kirutades meenus see mulle ning praegu tahaksin selle kohe ära osta. Muidugi paneb hind ikka pisut mõtlema, aga see peitepulk tundub olevat täpselt see, mida hetkel väga vajan. Ma ei taha lihtsalt ebameeldivaid üllatusi kinni mätsida, vaid panna ka suuremat rõhku nende parandamisele. Lisaks on "Zap&Hide" antibakteriaalne ja punetuse vastane.

Siin on ka pisike videoklipikene, mis lühidalt illustreerib, kuidas neid ebameeldivaid üllatusi "Zap&Hide" abil peita ja ravida. :)

 

5. Sheinside kleit

Nelinurkse kaelusega varrukateta klassikaline kleit. Ma ainult sellistega käikski. :) Selliseid on muidugi igalpool, aga mulle väga meeldib see lahe punane. :) See on just selline kleit, mida saab igasuguste asjadega kombineerides peaaegu igalpool kanda. Sellise lõikega kleidid on minu üks suurimaid nõrkusi.

Kleit (23.03€) on pärit Sheinside kodulehelt, kuhu mind jäid veel ootama mitmed teised kleidid...

imageimageimage 

Soovid on nüüd kirjas ja pildis olemas ning loodetavasti pääsevad need varsti soovide listist olemas nimekirja. :)

Järgmise postituseni!

Kelly Treier, 18, Tartust, armastan moodi, naudin meigikunsti, raamatuid, muusikat ning fotograafiat ... minu blogist võib leida vastavasisulisi postitusi ning samuti seiku igapäevategemistest. Kontakt: kelly.treier@gmail.com

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Kelly Soovid, mis siia nimekirja loodetavasti kauaks ei jää