EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in: The perfect dress for Christmas!

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ja ei olegi enam kaugel esimene jõulupidu. Sellel aastal olen enamus asjadega kenasti ettevalmistunud ja nii ka kleidiga. Leidsin selle kaunikese Sheinside'ist ja jäin ärevuses ootele. Kuna mul on üsna keeruline isegi tavalistest poodidest sobivaid riideid leida siis internetipoed on reeglina eriti riskantsed. Seekord läks asi õnneks ja jäin kleidiga väga rahule! Mulle meeldib selle lihtsus ja see kui hästi ta minu tumesiniste kingadega sobib. Kusjuures olen üsna jännis sobivate aksessuaaride leidmisega. Mida kannaksid selle outfiti juurde sina? Kleit tellitud siit: LINK. Hinnaks oli tal 25 eurot. Täitsa okidoki!

Kuidas Teil jõuludeks vajalike ostudega on? Kõik juba korda aetud või pigem jätate sellised asjad hilisemaks? Meil on Jüriga jõulude ajal kohe eriti palju askeldamist, sest 5'detsember on meie aastapäev ja meil on traditsiooniks üksteisele ikkagi midagi kinkida ja koos Saaremaal spas kaks päeva puhata. See aasta läheme Grand Rose'sse ja alles eelmine nädal sai pakett ostetud. Mulle meeldib kui asjad on varakult paigas ja plaanid selged. Mitte küll üleliia planeeritud, sest spontaansus on palju ägedam! 

image image

Kuidas Teile tundub? Sobib minna sellega jõulupeole?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis New in: The perfect dress for Christmas!