EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Model #4: Maarja

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mu kaunis ja kallis sugulane/parim sõbranna, kes lubas laenata oma nägu lõuendiks. Aitäh sulle, sinu head ja alati toetavad ning innustavad sõnad minu unistuse poole on mulle väga olulised ja hindan neid kõrgelt :)! Tead küll, millest ma räägin :):):)!

Nii, familiaarsustega ühele poole saadud, saan alustada nö ametliku osaga siis. Maarja puhul tahtsin teha miskit sügisest ja kuna ta andis mulle vabad käed, siis miskit sellist, mida ta ise üldjuhul ei kannaks, ehk siis tume silm :). Ei tahtnud ju teda kohe ärahirmutada mingi fantaasiameigiga ;). Nüüd siis tead Maarja, mis tulekul on :D!

image

Esmalt niisutasin naha Garnieri normaalsele nahale mõeldud kreemiga (oli tester), mis imendus kenasti naha sisse ja jättis naha pehmeks ning kaunilt niisutatuks. Järgmisena kasutasin Garnieri 5 sec Blur praimerit, mille sõrmedega üle näo laiali kandsin, ka laugudele. Praimeri peale kandsin H&M BB kreemi pintsliga Rimmel Stay Matte Liquide Mousse Foundation jumestuskreemi toonis Light Ivory 091.

 

Laugudele panin Elf Eyelid Primerit ning sinna peale hakkasin kandma lauvärve. Pidasin silmas koolitusel õpitud põhimõtet "Jooned joonistama ülesse poole!".  Minu aravtes on see ilmselt üks kõige kergemaid viise meigi tegemiseks, sest peaks sobima paljudele silmatüüpidele, mõeldes sellele, et nii minul, koolitaja modellil, kui ka minu modellil kõigil on erinevat tüüpi silmad.

 

Kandsin alustuseks silma välisnurka ja silmakoopasse ning sellest ülesse poole tumedat matti tooni Boxed, Sleek Oh So Special paletist. Järgmisena võtsin MUA Undressed paletist tooni #6 ja kandsin seda alates sisenurgast kuni tumedani, tooni #3 kandsin silma sisenurkadesse. Nüüd asusin lauvärve hajutama. Hajutasin üleminekud, vajadusel lisasin värvi. Silmakoopa hajutamiseks kasutasin roosasid matte värve Pamper ja Ribbon Sleeki Oh So Special paletist. Kulmu alla kandsin matti elevandiluukarva värvi nimega Bow Sleeki Oh So Special paletist, mille peale kandsin natuken MUA Undress Me Too paletist tooni Naked. Laul liikuval osal kandsin välisnurka dimensiooni andmiseks ka MUA Undressed paletist tooni #12, mida ühtlasi hajutasin ka üle Rimmel Glammeyes musta laineriga tõmmatud peenikest joont, joone pikendasin ülesse poole, ehk siis kerge winged effekt!

Alumisele ripsmejoonele kandsin välisnurka tooni Boxed ja ripsmejoone keskmisele osale tooni Giftbasket (sisenurgas oli MUA Undressed toon 2). Veejoonele kandsin Isadora Inliner Kajali toonis 56 Blond. Kulmude jaoks kasutasin Wet n Wild Ultimate Brow Kit toonis Ash paletist heledamat pruuni tooni.  Kleepisin Maarjale ka ripsmed, mis olid tellitud Hiinast, Alinda on brändi nimi. Tegu on selliste kenade ja naturaalsete poolripsmetega, tuššitasin need Accessorize Collagen ripsmetuššiga ning alumistele ripsmete kandsin sama firma Volume tušši. 

 

Silma alla ja kergelt punetavatesse kohtadesse (nagu ninaümbrus ja otsaesine) kandsin Wet n Wildi Conceal All paletist roosat peitekreemi ning Grimas Creme Foundation toonis G0.

 

Näol kasutasin ka Stay Matte puudrit toonis Translucent, näo kontureerimiseks W7 Honolulu Bronzerit ning põsepuna oli MUA kreempõsepuna toonis Bittersweet. Bittersweeti hajutasin stippling pintsliga enne puudri kandmist põsesarnadele, alustades õunakestest. Kõrgemate kohtade (põsesarnad, ninaselg) esiletoomiseks kasutasin MUA Undress Your Skin särapuudrit.

 

Huultel kasutasin Gina Tricot huulepulka toonis 02 Kissable Lips, Rimmel Kate Lasting Finish huulepulka toonis 16 ja kõige peale natukene MUA Fashionista Plumping Lip Glaze toonis Coral Couture.

 

Meigi kinnitasin MUA Fixing Mist-ga.

Aitäh Maarjale, et oli nõus mulle modelliks olema :)! Millal uuesti :P?

 

This post will be available in english probably tomorrow ;). I just need a little time to write it!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Model #4: Maarja