EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Nädala nipp: võitle käte kuivuse vastu!

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tänane nipp tuleneb taas sellest, et mul oli endal hädasti abi vaja ning armas, tore ja abivalmis Google suutis jälle koos minuga probleemist jagu saada. 

Täna räägiksin sellest, kuidas oma käed ka külmal ajal pehmete ja siidistena hoida. 

1)Koorimine

Tänu regulaarsele koorimisele saab nahk paremini niiskust sisse imada. Ära unusta seda protseduuri, kui oma käte eest hoolitsed. Parim on teha seda duši all, kui koorid ka oma keha või nägu. Koorimine takistab lõhede teket. Kui aga lõhed on juba tekkinud, siis peaksid koorimist vältima seni, kuni nahk kätel on täielikult paranenud.

Olgu siin ka üks lihtne koduselt valmiv koorija:

(soovi korral võid lisada ka kohvipaksu)

Sega koostisained kokku, ning saadki oma käsi hellitada ning neile rõõmu pakkuda väga kergelt, ilma poodi minemata :)

image

Kui su käed on väga kuivad, siis kreemita neid ohtralt niisutava kreemiga ja tõmba kätte puuvillast kindad. Jäta kindad kätte kogu ööks ja hommikul on käed palju pehmemad.

Samuti kaitse käsi ka külma eest kinnastega ning kui neid pole lükka käed vähemalt taskusse, et neil soojem oleks.

Kinnaste kandmine on oluline ka erineva kodukeemiaga tegelemisel. Kasvõi nõude pesemine nõuaks kindaid, sest kemikaalid teevad naha väga õrnaks ja küüned hapraks, seega kindad kätte! :)

image

3)Väldi kuuma

Käsi peab loomulikult tihti pesema, kuid ära kasuta selleks liiga sooja vett. Kuum vesi kuivatab nahka. Pärast kätepesu niisuta käsi kätekreemiga. Nõudepesul kasuta käte kaitseks kummikindaid.

Selline tänane nipp oligi ja juba homme saavad kõik vannimõnude nautijad lugeda toodetest, mis võiksid nende riiulitel omale koha leida :)
Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Nädala nipp: võitle käte kuivuse vastu!