EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Victoria´s Secret fashion show

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Arvatavasti ei ole siin ühtegi naist ega neiut, kellele meeldib kaunis pesu, kuid ei ole teadlik Victoria´s Secret´ist. Kes aga mingil põhjusel (no küll peab hea põhjus olema! :)), siis toon mõned faktid ka teieni.

See firma on Ameerika suurim pesu jaemüüja ning loodi juba 1977.aastal Ameerika ärimehe Roy Rammondi poolt. Victoria´s Secret müüb naistepesu, -rõivaid ja kosmeetikatooteid. Kahjuks ei ole Eestis avatud ühtegi nende poodi, kuid küll on võimalik osta tooteid ja ka pesu näiteks Glamora veebipoest, mingi aeg leidsin ühe lehe veel, kus müüdi nende tooteid, kuid enam ei suuda seda leida.

Victoria´s Secret moeshow on toimunud juba aastast 1995 ning kohe kindlasti on see vaatamist väärt! Esimese show eelarve oli 120 tuhat dollarit ning 2012. aastaks oli eelarve tõusnud lausa 12 miljoni dollarini! Pean ütlema, et eelmise aasta show oli tõeliselt võimas ning olen seda lausa mitu korda vaadanud, kes seda veel näinud ei ole, siis leiad selle siit. Kahjuks ei ole hetkel ma veel leidnud kuskilt selle aastase show ülekannet, kuid pildid räägivad juba enda eest, seega lasengi nüüd teid uudistama ning lähen õige pea endale ilusat pesu poodidest otsima!

Probably there aren´t any woman or girl who likes pretty lingerie, but aren´t aware of Victoria's Secret. Who don t know that company for some reason (though no good reason to be! :)), you can read something about that here. Victoria's Secret is the largest American retailer of lingerie and was founded by Roy Raymond in 1977.The company sells lingerie, womenswear and beauty products.Victoria's Secret Fashion Show has been held since 1995 and it´s definitely worth seeing! By 2011 the budget for the fashion show was $12 million up from the first show's budget of $120,000. And I have to say that last year's show was really powerful and I have already watched that several times, who have not seen it yet, you can find it here. Unfortunately, at the moment I can´t find this year's show anywhere yet, but the pictures speak for themselves!

image

image image image image image image image image image image image image image image image image

Photos via AP/AFP/Reuters/SCANPIX
Some facts via Wikipedia

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Victoria´s Secret fashion show