EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Lumene Vitamin C BB-kreem ja päevakreem

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Taas saan rõõmuga oma blogis kirjutada toodetsest, mis mulle testimiseks on saadetud. Seekord on tegemist netipoega MG Beauty. Nende agentuur teeb koostööd erinevate brändidega nagu nt. Lumene, Cutrin, Dr Irena Eris, Lirene jne, täpsemalt võid uudistada http://mgbeauty.ee/
Mina sain testimiseks 2 toodet Lumenelt, kelle uut Bright Now Vitamin C päevakreemi ja BB-kreemi proovisin.

Mis on Bright Now Vitamin C sari?

Sihtrühm: Igas vanuses naised.
Naha tüüp: Sobib kõikidele nahatüüpidele.
Lumene lahendus:Kirgasta ja kaitse oma nahka vananemise vastu tugevatoimelise arktilise murakaga. See antioksüdantne ja vitamiinirikas mari on oma imelise jõu saanud võitluses karmide loodusjõududega. Me oleme selle loodusliku koostisosa ja C-vitamiini kapslite toimet veelgi võimendanud - tulemuseks on nahahooldussari, mis annab sulle hetkega kauakestvalt särava jume.

Esimese tootena katsetasin Lumene Bright Now Vitamin C BB-kreemi.

image

Mis tootega on tegu?

Kerge niisutav ja hooldav kreem aitab ühtlustada naha loomulikku tooni ja parandada väiksemaid vigu. SPF20 kaitseb kahjulike päikesekiirte eest ja aitab seega naha enneaegset vananemist ära hoida. Annab nahale loomuliku ühtlase tooni. Sobib kõikidele nahatüüpidele.
Teised olulised koostisosad:
o Boornitriid teeb naha pehmeks ja siidiseks.
o Glütserool niisutab nahka.
o Valgustpeegeldavad pigmendid annavad nahale hetkega pehmema ja siledama ilme.

Toote katsetamiseks võtsin ühe nädalakese, mille jooksul testisin püsivust mõju ja tunnet, mis nahale jääb. Kuna mul erilisi BB-kreemi kogemusi pole, siis ei oskagi eriti võrrelda millegagi aga ehk ongi nii parem. 

Minu kätte sattus toon Medium. 

image

Käeseljal on näha, et toon on üsna ühtlane minu nahatooniga, aga paraku näol oli kontrast suurem, sest nägu on mul heledam kui käed. 

Toote suur pluus oli see, et see kattis väga hästi, täpselt nagu jumestuskreem, kui isegi mitte paremini. Samuti meeldis mulle see, et BB-kreem ei olnud ebameeldiva "krohvihaisuga" , vaid lõhnas väga puuviljaselt (murakamarjade sisaldus), minule meenutas see pigem mandariini või apelsini lõhna. Seega olen kahe käega juba selle toote poolt, sest kõik tooted mis lõhnavad hästi saavad minult juba erilised plusspunktid. Samuti on püsivus väga hea ja minul kestis BB-kreem peal õhtuni. Võrreldes Maybelline omaga oli too õhtuks näolt jäljetult kadunud. Lisaks jääb toode kenasti näol läikima, mis jätab väga värske mulje (ma ei pea silmas sellist häirivat läikimist). 

Siiski on tootel ka üks miinus, mis teeb minu jaoks pealekandmise pisut keeruliseks. Toode kuivab küll kiiresti, mis on muidugi väga hea, aga mulle tundub, et ehk liiga kiiresti. Nimelt jõudsin näpuotsatäie toodet põskedele kanda, veidike laiali ajada ja juba oli kreem ära kuivanud ning oli tükk tegu laiali hajutamisega. Tulemus jäi veidi ebaühtlane ja randiline. Kuid see-eest on tootel suurepärane katvus, nagu juba eelpool mainisin. Või äkki on asi selles, et mu nägu on liiga kuiv?

Lõpetuseks võin öelda nii palju, et see BB-kreem on väga suurt kiitust saanud minu sõbrannadelt, sest see teeb välimuse tõesti üllatavalt värskeks ja säravaks.

 Hindeks 4/5

Teise tootena katsetasin Lumene Bright Now Vitamin C päevakreemi.

image

Mis tootega on tegu?

Värskes ja niisutavas kreemis toimivad arktilise muraka antioksüdandid koos C-vitamiiniga, mis on kapseltehnoloogia abil eriti tõhusaks muudetud. Koos muudavad nad naha säravaks ja kaitsevad kahjulike välismõjude eest, nagu enneaegset vananemist põhjustav päikesekiirgus. Sobib kõikidele nahatüüpidele.
Teised olulised koostisosad:
o Pantenool niisutab, kaitseb, pehmendab ja rahustab nahka.
o Stabiilset UV-kiirguse vastast kaitset tagavad koostisosad koos täiustatud UVA-kaitsega on turvalised ja efektiivsed.

o Valgustpeegeldavad pigmendid annavad nahale hetkega pehmema ja siledama ilme.

Samuti olen ka seda nädalakese katsetanud ja selle näokreemiga olen tõsiselt rahul. Võin öelda, et üks parimaid näokreeme, mida proovinud olen. Koostis on mõnus ja niisutav, piisavalt niisutav mitte üleliia. Lõhn on samuti apelsini ja mandariini meenutav, kuigi peaks murakas olema (kurb tõdeda, aga ma pole kunagi proovinud murakaid ega nuusutanud, seega ei oskagi lõhna paremini kirjeldada). 

Ka see toode annab näole ilusa ja värske välimuse, seega kui mõned "huvitavad" punetised mu näost kaovad, hakkan kasutama seda igapäevaselt jumestuskreemi asemel. 

Kahjuks vähe juttu, aga peale kiidusõnade mul tõesti rohkemat pole öelda. 

Hindeks 5/5 

Selleks korraks on kõik ning veelkord suur tänu MG Beauty'le!

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Lumene Vitamin C BB-kreem ja päevakreem