EEVA naistekas

Teisipäev, 16. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New Stuff: Maikelluke.ee

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Umbes kuu aega tagasi või natuke rohkem/vähem tellisin endale Maikellukese e-poestnäokreemi ning küünenahapalsami. Kreem oli ca 7€ ringis ning küünenahapalsam umbes 3€.

Saan öelda ka mõned sõnad toodete kohta, sest olen neid nüüdseks ju piisavalt kaua testinud.

AHA hapetega uuendav ja silendav näokreemlõhnab mõnusalt ylang-ylangi järele ning lisaks on ka kerget sidruni lõhna või melissi lõhna tunda, ei oskagi täpselt öelda, mis see on. Koostiselt on kreem selline paks ja värvuselt kollane. Alguses ehmatas mind kergelt ära, hirm tuli nahka, et on selline rasvane kreem, mis äkki ei müju soovitult (ärritab nahka ja tekitab hoopis aknet), kuid see hirm oli õnneks tagamaata hirm. Ostsingi selle just selleks, et lahti saada vahel tekkivatest vistrikest ja/ning nendest korpadest (kelle jaoks korp kohupiima saiake on, siis koorikutest), mis tekivad kui pahad näpud ei suuda vistrike näppimisest eemale püsida.

 

Kasutan kreemi kord päevas, hommikul enne oma ülejäänud ilutoiminguid. Väldin silmaaluseid, sinna lähevad mul hommikulgi ikka oma tavapärased tooted. Kreem imendub ruttu naha sisse, täpselt nii ruttu, et jõuan juuksed kammida ja patsi panna eest ning .... pissil käia (vabandan kui see liialt infot oli :) ). Koostoimes minu ülejäänud nahahooldusega olen täheldanud, et vistrikud paranevad tõesti rutem ja paremini, nahk on säravam ja üleüldiselt tekstuur on ka kergelt paremaks muutunud. Loodan, et pikaajalisemal kasutamisel on tulemus veelgi parem. Ei ole olnud aga naha koorumist, punetust, sügelust.

 

Küünenahapalsamiostsin selleks, et seoses tööga, kus puutun tihti kokku veega ja kätepesuga ning tolmuga, muutuvad mu käed kuivaks. Käte hoolduseks kodus kasutan kreemi ja õlisid, aga tööle ei taha ma oma õlipudelit kaasa võtta ning oli vaja midagi pisikest, mis mahuks lausa taskusse, et pausi ajal küünenahkadele panna, lihtsalt hakkasid teised narmendama ja nägid juba jubedad välja!

 

Palsam on paks ja tahke, samas pehme ja kergesti näpuga topsikust võetav. Lõhn on mõnus sidrunheinane ja kergelt lavendine. Kasutasin aeg ajalt ka kätekreemi asemel tööl ja töötas väga hästi, kergelt jäid liiga rasused käed, aga üleliigse pühkisin paberiga maha. Aitas parandada ka ühte kriimustust, mis oli tekkinud äralöömise teel ja oli kergelt põletikud. Topsikul on kirjas ka, et sobib teiste kuivade kohtade hoolduseks. Huultele ma seda panna ei julgenud, kuigi kiusatus oli tol päeval kui huulekreemi maha unustasin suur, aga olen proovinud küünarnukkidel ja seal oli täitsa mõnus!

 

Pakend näeb väga kaunis välja, ainus, mida ette heidaks on see, et näokreem võiks olla teistsuguse pumbaga pudelis, mida keerad ühele ja teisele poole (vastavalt kas lahti või kinni) ja vajutad, kuid mis ei tule pikalt välja. Sellise pumbaga pudel oleks palju mugavam transpordiks. Praegu on aga pump selline, mis tuleb pikalt välja ja et see kinni panna peaksin pumba täienisti alla vajutama ning keerama, selle käigus saaksin käele aga hulganisti toodet, mida oleks mu näo jaoks liialt palju!

 

Lõpetuseks võin öelda, et mul on hea meel, et soetasin endale need tooted ning kavatsen kindlasti teinegi kord külastada Maikellukese E-poodi!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep New Stuff: Maikelluke.ee