EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New: Oriflame and Maybelline

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Eelkõige meeldib mulle nende pakend, sest teadaolevalt on just tumelilla minu üks lemmikutest! Lisaks on mõlema harjased väga mugavad kasutamiseks, Maybelline omal on muidugi suureks plussiks pisem hari alumiste ripsmete jaoks. Tulemuse poole pealt meeldib mulle aga Oriflame Master curl veidi rohkem, kuna see teeb silmad veidi rohkem avaraks ja ripsmed püsivad kauem kaunilt kaardus. Kuna ma aga oma kindlat lemmikut ei suuda valida, siis panin nad ühte postitusse ja kasutuses on nad korda-mööda.

For a some time now I have tried out Oriflame Master Curl mascara and Maybelline Big Eyes masacara.

In particular, I love their packaging because dark purple is one of my favorites! They are very comfortable to use and brushes are very nice. Maybelline have a small brush for the lower lashes and it´s a big bonus. I like Oriflame Master curl a little bit more, because it makes your eyes a little more broad and lashes are beautifully curled for a bit longer. Since they are both very good, I can choose my total favorite, that´s why I wrote one review and also I use them one after another.

 image image


Kumb tulemus meeldib rohkem? Kas oled ühte neist juba proovinud?

Have you tried one of them, which one would you prefer?

Ära unusta osalemast loosist SIIN

Don´t forget to enter giveaway HERE

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli New: Oriflame and Maybelline