EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Event: Loovate naiste õhtu

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõni aeg tagasi rääkisin ühest kingkotist, mille sain ürituselt "Loovate naiste õhtu", kuid üritusest endast on jäänud postitus kirjutamata, parem kui hilja kui mitte kunagi! Üritus toimus esimest korda ning korraldajateks olid blogijad Marili ja Egelt. Üritus toimus Pärnu mnt. 4 asuvas poes Baraka, mis on juba sisse astudes tekitas tunde teisest maailmast. Justkui oleksin jälle sattunud Türgi mägikülla, kus jooksevad ringi värvilistes haaremites lapsed või Londoni Camden marketisse, kust kostub mõnus muusika ja vürtside-viirukite lõhn.

Nagu ütleb ka ürituse nimi, siis ei olnud kohal vaid blogijad, laiemalt öeldes lihtsalt loovad naised. Üheks külaliseks oli ka särtsakas Getter, kes rääkis enda elust-olust ja teekonnast Safal sallide (ja kuuldavasti ka retuuside) loomiseni. Eriti jäi mu kõrvu kõlama Getteri lause:"Edukad ei ole mitte kõige targemad, vaid kõige tublimad!" Muidugi meeldib mulle ka lugu firma nime saamisest, nimelt küsis Getter Indias olles kahelt sõbralt Nepaalist, kuidas on "edu" nende keeles ja vastuseks kõlas Safal! Tema on ehe näide tugevast Eesti naisest, kes oma eesmärgi nimel näeb vaeva ja kohe rõõm näha, kuidas inimene teeb asja südamega. Saime salle vaadata ja katsuda ning minu lemmikuks sai üks eriti vahva värviline sell, mida võib näha Marili kaelas siin. A while ago I showed you goodie bag what I got from event called "Evening for creative woman," but unfortunately I haven´t wrote about event itself, so here it is. This event was held for the first time and it was organized by two bloggers - Marili and Egelt. The event took place in the shop Baraka, which was like stepping into another world. As I would come again to the Turkish mountain village where the kids are running around with colorful harem-pants or Camden market in London where you will hear nice music and the smell of incense and spices.
As the name of the event says it was not only for bloggers, it was just for create women. One guest was a lovely Getter, who spoke about her life and her journey to her company SAFAL scarves (and soon leggings too.) I really liked when Getter said that successful is not the most intelligent, but the most braver person. Also I like the story how her company got the name, when Getter was in India, she asked from two friend from Nepal, how is the "success" in their language and the answer was Safal! She is a true example of the strong Estonian woman who sees her goal and works for that. My favorite scarf was one fun and colorful, you can see it here.
 
image image

image image

image image image image image
Ära unusta osalemast loosist SIIN

Don´t forget to enter giveaway HERE

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Event: Loovate naiste õhtu