EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Hetke soovid #22

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõned neist asjadest on täitsa vajalikud. :)

 1) Väikesed sõrmused on nii armsad. :)) Eriti, kui nendel ilutseb sinu enda nimetäht. P nagu Pille asub Miss Selfridge lehel SIIN, hinnaks 3€.
Kaalun ka R nagu Riin soetamist. :) Saadaval 10 erinevat tähte. 
2) Rasuse naha omanikuna kulub mul matistavaid pabereid ohtrasti. Järgmisena prooviksin hea meelega neid delfiinidega Paul&Joe imavaid pabereid. Hinnaga 4,50€ saadaval BeautyBay-s SIIN, post tasuta.

3) Iga kord, kui püüan oma märgi/niiskeid juukseid kammida, kirun ennast, et ei ole siiamaani Tangel Teezer´it muretsenud.
Tegelikult olen hakanud hoopis varrega pusakammi soetamisele mõtlema. Blogides erinevaid võrdlusi lugedes on varrega tegelased tavaliselt kasutusmugavuse poolest peale jäänud. Üks eriti mõnusat erkroosat värvi hari asub Beauty Pro kaupluses SIIN, hinnaks 9,94€.
4) Täitsa võimatu, helkur tuleb mulle alati meelde alles siis, kui ma kottpimedas kusagil autode vahel pean kakerdama. :)
Selline imearmas helkiv kiisu rändaks kohe mu mantli külge ja hoiaks mul silma peal. Eesti brändi Helk lahedad helkurid on saadaval 11€ eest Siisoni e-poes SIIN. Hetkel on enamus tegelasi välja müüdud, jänks on veel saadaval, aga olen kindel, et õige pea varud täienevad. :)
5) Victoria´s Secret´i uus parfüüm Victoria on nii imearmsas roosas lipsuga pudelis
ja kui punaste marjade, roosi, creme brulee ja karamelli kombo lõhnab nii, nagu ma ette kujutan, on see lõhn minu väiksesse kollektsiooni enam kui teretulnud. 50ml pudel hinnaga 72,50€ asub Glamora e-poes SIIN.
6) Minu jaoks ei ole midagi mõnusamat, kui värskeltsadanud pehme lume sisse uggilaadsete saabastega sumpama minna.
Minu Seppälä´st soetatud lumesussid on mind truult mitu aastat teeninud, aga on nüüd ikkagi veidi lössi vajunud.
Kuniks ma päris ugge soetada ei jõua, pean alternatiive otsima. :) Need H&M-i lumesaapad on seest mõnusad pehmed ja varustatud vastupidava kummitallaga. Hinnaks 14,95€, asuvad SIIN.

image

Tänaseks ongi kõik, olge armsad!♥

image

image

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Hetke soovid #22