EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

October favourites

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

See on minu blogi esimene kuu lemmikute postitus. Edaspidi see kindlasti täiustub ning näitan rohkem tooteid, seekord piirdun nendega.
Naked palett võiks ilmselt iga kuu lemmikutest läbi joosta, sest siin on kõik värvid niivõrd universaalsed ja vastupandamatud. Lähemalt olen näidanud lauvärvipaletti selles postituses.

Rääkides silmadest edasi, siis võtsin paar nädalat tagasi oma kunstripsmed maha. Kuna minu enda ripsmed olid pärast pikka kandmist päris täbaras olekus, ei osanud MaxFactori 2000 calorie ripsmetušši kohta suurt midagi veel öelda. Nüüd aga, kui olen riitsinusõliga ripsmeid turgutanud, on see tušš kindel igapäevane valik - ei pudene päeva jooksul, ei määri, pikendab, tihendab, koolutab - kõik, mida ühelt tuššilt oodata.
MACi concealer on kolmas kindel lemmik, sest katab kõik, mis vaja, seda kulub imevähe ning samuti püsib peal terve päeva. Soovitan! Link postitusele on siin.
L`Oreali huulepulgaga olen suu üle võõbanud terve kuu vältel. Ilus toon, niisutav, mõnusa lõhnaga ja kauni heleroosa tooniga. Lähemalt vaata seda iludust siit.
Teine L`Oreali toode on primer ja tänu sellele püsib meik peal õhtuni. Tupsutan seda kergelt ka silmalaugudele.
Nüüd ka midagi näohooldusest - JOIKi Siidine näoseerum. See näeb välja väga luksuslik, pipetiga ots teeb näole ja kaelale kandmise lihtsaks, on 100% looduslik ja mõnusalt niisutav, nägu lööb kohe särama. Õli ei tasu üldse karta, sest ei jäta nägu rasvaseks ega läikivaks.
Organix repairing awapuhi ginger juuksemask - roosat värvi mask, mis lõhnab kergelt maasikate järgi. Pehmendab koheselt juukseid, samal ajal stimuleerides ja värskendades peanahka keratiini proteiinidega. Parim abinõu kuivadele juustele kauni välimuse taastamiseks!
Viimaseks üks teine maasikalõhnaline toode on Lushi bubblegum lip scrub. Pikka juttu sellega ei kaasne, sest lähemalt olen rääkinud siin.

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp October favourites