EEVA naistekas

Teisipäev, 23. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Product review: Garnier Ultimate Beauty Oil

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Juba mõnda aega tagasi tuli Garnier välja uue tootega - Ultimate Beauty Oil. Ütlen kohe ette, et see on minu oktoobrikuu lemmikuim ilutoode! See oli täpselt see mis minu ilurutiinist veel puudu oli. Loomulikult kasutan endiselt ka naturaalset kookosõli aga see konkreetne toode on igas erinevas mõttes mugavam. Ta imendub tõesti väga kiiresti ning on pihustiga. Tänu sellele on kasutamine poole lihtsam. Ta lõhnab ka kusjuures väga omapäraselt - mulle meeldib. Kahjuks on lõhnade kirjeldamine üsna keeruline aga mulle meenutab see vanilli/mee ja mingite vürtside segu. Pigem selline magus lõhn.

Reeglina kasutan seda rohkem siis kui õhtuti pesemas käin. Peale pesu piserdan selle üle kogu keha ja siis masseerin sisse. Peale jalgade raseerimist on see ka kusjuures super! Hea on see, et tänu sellele, et tegemist on õliga on selle pealekandmine ka palju kiirem kui tavalise kreemi puhul. Naha teeb see ime, ime pehmeks ja tõesti.. Kiida või taevani! 

Hind on tal poes ligikaudu 8 eurot ja jätkub teda samuti kauaks. Tegemist on 150ml suuruse tootega. Ka säilivusaeg on pikk - 18 kuud. 

On keegi antud toodet juba proovinud? Milline on mulje? Oskab keegi seda võrrelda ka mõne teise taolise tootega?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Product review: Garnier Ultimate Beauty Oil