EEVA naistekas

Neljapäev, 25. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review: Avon Cosmetics ANew Vitale

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Juba tükk aega tagasi lasin teil piiluda kotti, mille sain kingituseks ja mis oli täidetud kõiksugu põnevate toodetega! Olen neid nüüd püüdnud järjest proovida ja katsetada, et saaksin teha ülevaateid ka blogi jaoks ning kuskilt tuleb alustada! Esimeseks näitan puhastusgeeli, öö ja päevakreemi Avon´ilt. A while ago I showed you the bag, which I got as a gift and it was filled with all sorts of exciting products! I've tried them now, so I can make a many  reviews, so let´s start now!The first products I will show you are cleansing gel, day and night cream by Avon.


Eelkõige hakkasin kohe neid potsikuid käes veeretama, sest nad näevad tõeliselt naiselikud ning kaunid välja! Seejärel märkasin aga neil suurt kirja Anew ja juba käis mõte peast läbi, et need potsikud võin julgelt oma emale kinkida, sest kindlasti tegu taaskord "noorendavate, siluvate jms" toodetega. Minu rõõmuks aga nii kitsa plaaniga see asi ikka ei ole!

Tegelikult pean tõdema, et juba mitmeid aastaid olen olnud üsna hooletu oma näonahaga (paha-paha!) Meigieemaldamiseks kasutan peamiselt vaid niiskeid salvrätikuid ning kreemitan nägu viimasel minutil, siis kui nahk juba kuskilt hakkab kuivama või kiskuma.

At first I began to roll those bottles because they look really feminine and beautiful! Then I noticed that big text ANew and all kind of different ideas went through my mind, I was already sure that I can safely give them to my mother, because surely they are again 'rejuvenation, smoothing, etc. " products. But luckily I was wrong and they work perfectly for me aswell!

I have to admit that for many years I have been quite lazy with face care (bad-bad!) I use wet wipes for make-up removal and I cream my face on the last minute, when the skin starts to dry up already.

image


Kohe peale esimest korda kui kasutasin ANew Vitale puhastusgeeli tundsin kuidas nahk on matt, puhas ning täielikult vaba rasust. Ma küll ei kasuta seda meigi eemaldamiseks, kuid kasutan seda iga kord näol kui duši all käin ning olen tootega tõeliselt rahul.Üks paha asi on sellel ka, nimelt käib kork hirmus kõvast lahti ja peab ikka korralikult kangutama, kuid hei, see on ju jällegi hea musklitele! :)

After the first time when I used ANew Vitale cleansing gel it already left my skin matte, clean and completely free from any oil. I don´t use it to remove makeup, but I use it every time I go to the shower and I'm really pleased with the product. Only bad thing is the cap, to open this thing I have to use quite a lot of power, but hey, it´s good for my muscles, ahahhaha :)

image

Kuna ma varasemalt ei kreemitanud nägu üldse korrapäraselt ega eeskujulikult, siis oli alguses väga raske ennast sellele lainestada. Nüüdseks aga olen üsna rutiinis ning vähemalt öökreemi kasutan väga tihti. Kuna ma kardan liigse kreemitamisega enda näonahale pigem liiga teha, sest minu nahk ei ole sellega harjunud ja läheb muidu liialt rasvaseks. Seega olen siiani teinud nii, et kannan ühe ööpäeva jooksul pigem ühte peale. Või kui kannan meiki, siis panen ka päevakreemi veidi alla (ma ei meigi ennast igapäevaselt.)

As I previously didn´t creamed my face regulary, it was very difficult to set a new routine. I 'm afraid to "hurt" my face skin because I´m not used to it and I´m scared to over-moisturize my skin. So far I have used one during one day, not together. Or, if I wear makeup , then I put a little  day cream aswell (I don´t wear make-up every day.)

image
Mulle väga meeldib, et mõlemad kreemid on väga kergest imenduvad ning see lõhn, oh see lõhn! Eelkõige vist aitaski kreemi-rutiini mul sisse seada see imeline lõhn. Aroom on väga värske, energiat andev ja ideaalne pesujärgne värske lõhn. Esimest korda kui seda kreemi enda peal kasutasin ja kallima kaissu pugesin, siis tuli kohe küsimus, et mis head toodet ma nüüd kasutama olen hakanud. Tema rõõm oli suur, kui selgus, et tegu on kreemiga ning hoolimata naiselikust potsikust olen juba võõraid sõrmejälgi potsikus märganud.

I really like the fact that both creams are very easily absorbed, and the smell, oh the smell! Actually I think this lovely scent really helped me to establish a routine. The smell is very fresh and a perfect after-shower scent. The first time I used this cream and went to sleep I got a quick question from my boyfriend:"What kind of new product you have started to use?". His joy was great when it turned out that it is a cream and despite feminine package I 've already noticed the strange fingerprints inside my cream..

image image


Kas olete kasutanud Avoni kreeme, kuidas olete rahule jäänud?

Have You tried any cream by Avon?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Review: Avon Cosmetics ANew Vitale