EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in: 29.10.2013

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna saabusin koju tõsise ilutoodete laadungiga. Kuna kell on juba päris pime ning sellise valgusega häid pilte ei saa, aga tahtsin ikkagi täna uute asjade postituse ära teha, siis tegin neist kiirelt kollaaži. Pealegi näeb see välja natuke ilusam silmale ka.

 1. Schwarzkopf Moisturize Kick spray conditioner & shampoo - sain need hea diiliga, olen seda spreibalsamit ennegi kasutanud, tooted on XXL-suuruses ning vana šampoon ja balsam on tilgatud. Pealegi tahtsin midagi uut Organixile katsetada ja need lubavad niisutada - just seda mul vaja ongi.

2. The Body Shop šokolaadi kehavõi. Kui ma seda esimest korda paar kuud tagasi nuusutasin, siis panin selle kiiruga poeriiulile tagasi, sest liig oli liig. Aga nüüd ainult tahangi seda nuusutada! Ma arvan (aga mul ei pruugi õigus olla), et TBS on koostises midagi muutnud, kuna tegemist on limiteeritud väljaandega, aga enne see ei olnud (???). Igal juhul sisaldab see nii palju head: kakao-, shea- ja kookosvõid, marula-, parapähkli-ja seesamiõli ning mett ja mesilasvaha. Tagab nahale 48-tunnise niisutuse, mida minul just külmaga vaja on.
3. The Body Shop White Musk libertine eu de toilette. Mulle tohutult meeldib, kui mingile ajaperioodile vastab kindel lõhn - nii võib kergelt lihtsalt lõhnaõli või kehakreemi nuusutades äratada üles kenad mälestused või emotsioonid. Kehakreemidega mul seda muret küll ei ole, et pole ammu uut ostnud, aga lõhnaõlidega küll. Viskasin pilgu peale TBS White Musk Smokey Rose lõhnale, aga kui nägin, et White Musk Libertine maksab neli korda vähem kui tavaliselt, oli asi otsustatud! Mulle meeldib, kui lõhn on tugev, muskusene ja see on täpselt õige sügis-talviseks hooajaks.

4. Panier des Sens Shower Gel - Firming Sea Fennel. Ja samamoodi on mul dušigeelidega, mispärast meeldib mulle vanad tilgatuks kasutada ja uus osta siis, kui vaja - nii sümboliseerib teatud lõhn teatud aega. Toode on valmistatud 100% taimsetest õlidest ja looduslikest eeterlikest õlidest, ei sisalda kunstlikke lõhnaaineid ning ei ole testitud loomade peal. Toodetud Prantsusmaal. Ja pakend meeldib väga!
5. O.P.I küünelakk toonis "DC classic" - otsisin endale sügisest värvi, mis sobiks samas ka muudele aastaaegadega ning nägin seda beeži sätendavat lakki. See on täielik iludus! Kombineerida saab seda mitut-mitut viisi ning tundub, et püsib ka kaua. Pluss on veel see, et lakk tuleb kiirelt maha ning küüne pind ei jää ikkagi sädeluse tõttu krobeline.
6. JOIK näoseerum jõhvikaseemne õliga kuivale nahale.
7. Spa Siam jasmine herbal balm - väga huvitav ning täiesti ootamatu asi minu ostukorvis. Natuke võiks võrrelda ka Elizabeth Ardeni 8hr kreemiga. Tegemist on siis taimse balsamiga, rikastatud riisikliiõlis sisalduva E-vitamiiniga. Sheavõi on rikas looduslikult pehmendavate koostisosade poolest. Looduslikud taimsed eeterlikud õlid jätavad aromaatse tulemuse. Rasvhapete poolest rikas riisikliiõli parandab epideerimise tekstuuri vähendades nii lõhenemist ja nahaärritust. Masseerida leevendamaks lihaspingeid, parandamaks vereringet ja nahaniisutust.
Tundub üks väärt kraam, ootan huviga kasutamist ja tulemusi!  image

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Epp New in: 29.10.2013